Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek bejönnek az ilyen lányok?
168cm vagyok és elég vékony(47kg)
A hajam sötétbarna és világosbarna ombrés. A szemem barna. Szemüveges vagyok.
Kicsit félénk vagyok de akivel jóban vagyok szeretek beszélgetni. Szeretek hülyéskedni de komolyan is tudok beszélgetni. Naiv vagyok. Könnyen megsértődöm. Picit türelmetlen vagyok. Őszinte vagyok. Barátságos vagyok.
Fiúk ezek alapján bejövök nektek?
A válaszokat előre is köszönöm.
Ennyi alapján számomra nehéz megmondani, de szerintem igen.
18F
Nem sok negatívumot írtál magadról, szóval nem tűnik kiegyensúlyozottnak a jellemzés :p
Amit írsz, azok alapján természetesen bejössz, de lehet hogy három lábad van, mindig megcsalod a pasijaid... stb.
Ha mutatsz képet, akkor a külsődről tudunk nyilatkozni, de a személyiségedről nem.
Megint egy tökéletes kiscsaj akinek nincs semmi negatív tulajdonsága.. Annyira unalmasak már ezek a kérdések. A rossz tulajdonságok hol vannak? Mert kizárt, hogy nincsen.
Ha meg ilyen tökéletes vagy miért nincs barátod?
Amúgy nekem nem jössz be. Sovány vagy.
Az Ön testtömegindexe
16,65
Kategória: sovány
Kedves Hölgyem! Az Ön testtömeg-indexe alacsonyabb a normálisnál. Ha ez csak kisebb mértékû, talán még elõnyösnek is látszik, hiszen a karcsúság sok férfi szemében vonzó. A modellek képviselte, szinte kóros soványság azonban nem egészséges, az õ testtömeg-indexük legtöbbször jóval 18 alatt van, amely már középtávon is egészségügyi kockázatot jelent! Nyilván Ön is tudja ezt magáról, netán ismerõsei is felhívták a figyelmét arra, hogy érdemes lenne pár kilogrammot magára szednie. Természetesen elképzelhetõ, hogy génjeinek, csontozatának köszönhetõen Ön alapvetõen ilyen alkat, de érdemes tudnia, hogy a táplálkozással összefüggésbe hozható betegségek kockázata az Ön esetében nem alacsonyabb, sõt magasabb, mint a normál testtömeg-indexû embereké. A túlzott soványságot táplálkozási zavarok, anorexia nervosa, étvágycsökkenés is okozhatja, ezen esetekben mindenképpen forduljon szakorvoshoz. Amennyiben az elmúlt fél éven belül hirtelen súlycsökkenésen esett át, keresse fel háziorvosát!
Nekem a szemüveg miatt nem.
De van aki direkt szemüveges csajt "keres"
Ebből sok mindent nem fogsz tudni levonni, mindenkinek más izlése van, mindenkinek más fog tetszeni :D
Ha egy fiú kép nélkül dönt, attól szaladj el!
Hacsak nem a hangod fogta meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!