Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom megtenni? (többi lent, légyszi olvasd el)
Teljesen megértelek, de sajnos nem tudok segíteni, mert én is a te cipődben járok. Esetleg van kedved beszélgetni?
16/L
Üdv a klubban. Ha gondolod, beszélhetünk. :D
17/f
Annyira szeretnék segíteni, de nem tudom, hogy hogyan tudnék :/
Egy kedves és nyitottabb lányt nézz ki magadnak, semmi féle képpen ne egy félénket. Ez segítene a dolgokban, nem csak néznétek egymást, mert meg sem mertek szólalni. Így a lány segíthet oldani a légkört és felpörgetni az ismerkedést. Ehhez viszont jól kell választanod. De ne a Facebook alapján, hanem az alapján, amit élőben tapasztalsz.
Előző vagyok, véletlen nyomtam a küldésre xD
Persze, tudom hogy hülyeség azt mondani, hogy menj oda hozzá, hiszen tudom, hogy nem mersz. De ha megismersz egy olyan lányt, akihez nem félsz odamenni, mert nem érzed azt, hogy kellemetlenség fog érni, akkor szerintem csak meg kellene próbálnod valahogy. Csak a jó csajt kell kifognod. A menőkhöz meg ne akarj tartozni, nem olyan jó dolog az. Csak legyél te. Nem mindenkinek a menők jönnek be ;)
14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!