Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket zavar ha egy fiú eléggé pattanásos?
Zavarni nem zavar.
Nekem is volt egy eléggé pattanásos korszakom, remélem nem jönnek vissza, mert akkor nagyon kevés volt az önbizalmam.
Elmentem egyszer kozmetikushoz, és azt mondta, hogy ezek inkább allergiás jellegű pattanások, és hogy próbáljak meg tejmentesem étkezni.
Már kb egy éve nem iszok/alig iszok tejet, és sokkal jobb a helyzet. Plusz találtam jó termékeket, amik segítettek rendbetenni az arcomat.
Javaslom neked, hogy próbálkozz te is, mert én is azt hittem, hogy az arcbőrömmel van a baj, pedig inkább belülről jött a probléma, és a pattanás az csak a szervezetem reakciója volt.
De persze nem zavaró, ha pattanásos valaki, mert szinte mindenki átéli ezt, és teljesen normális.
engem nem zavar.:D
próbálj meg egészségesen kajálni,illetve lehet pl glutén érzékenység miatt is. vizsgáltasd ki .:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!