Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire zavar titeket, ha egy lánynak pattanásos, és a pattanások miatt heges a feneke?
Menj el bőrgyógyászhoz, habár elég sokat kell rávárni, legalábbis tesóm időpontja eléggé távol esett attól a naptól, mikor mentek kérni.
Amúgy nem tudom mennyire zavarna ez függ a látványtól is, nyilván most a fejembe van egy kép róla, de az nem számít, és gondolom nem fogod a feneked mutogatni neten, szóval azt mondom ha zavar, akkor bőrgyógyászhoz menj el.
Nem szeretném megmutatni a fenekemet, de megpróbálom elmagyarázni internetes képek segítségével.
1. [link]
2. [link]
Ilyesmi a fenekem is, mint nekik az arcuk. És nem az egész fenekem ilyen, szerencsére csak egy része nagyon csúnya, amit ezen a képen jeleztem: [link]
Remélem így jobban el lehet képzelni.
Ha valami rossz, tegyél ellene!
Nekem is van problémám és sok dolog van amit még helyére kéne tenni de ez van.
Amúgy vannak nagyon jó kenőcsök, én is használok arcomra pld...
24F
De ha az illető csak ebből tanul, ahogy te is...
Nos 1-es vagyok, hát egy kérdésem van nem fáj?? Mert a fenekeden ülsz és így eléggé ki tud dörzsölődni, ami mégrosszabbá teszi a helyzetet, szóval még mindig azt ajánlom amit mondtam, habár eléggé hosszan tartó megoldás, de legalább lesz eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!