Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hallom vissza azt hogy bunkó vagyok?
Akikkel beszeltem lanyokkal a hatam mogott mas ismeroseimnek elmondtak hogy szerintuk en bunko vagyok..
Hozzateszem olyan lanyok mondtak , akik tetszenek nekem es en szerintem normalisan beszeltem veluk..
Lehet azt hiszik a lanyok hogy egy bekepzelt fa* vagyok?
Ami lehet hogy igaz mivel sose nezeka lanyokra , probalom magam elerhetetlenne tenni a lanyok szemeben , ami nem jo tulajdonsag :/
Ezen hogy tudok valtoztatni?
16/f
Szia!
Véletlenül nem Botinak hivnak? :D van egy ismerősöm aki pont ilyen mint te távolságtartó a lányokkal szemben alig beszélget valakivel még gyakran a haverjaival is furcsán viselkedik viszont ha egy lány közeledik hozzá azt nem utasitja el de a szemünkben igy is bunkónak tűnik mert ha néha szól valamit az túl őszinte és bántónak hat én szivem szerint nagyon kedvelem őt csak hát látszik a stilusán is hogy ilyen nagyon menő fiú adidas és nike cuccok, iphone7 nagy nyaklánc szóval már a külseje miatt is kicsit bunkónak tűnik. Beszélj többet a lányokkal és majd akkor megismernek hogy igazából nem is vagy bunkó. Ne csináld ezt hogy elérhetetlennek akarsz tűnni csak légy természetes.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!