Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet több éves plátói szerelmet elfeledni?
Évek óta ezt érzem, neki nem jövök be, hiába minden. A nyári szünet alatt még enyhe volt. Már-már azt hittem, hogy el is múlik. Néha már úgy vagyok vele, hogy nem is kell nekem a csaj, de fél óra múlva, ha eszembe jut, egyből epekedem utána. Amikor még kilencedik első féléve volt, még csúnyának is tartottam. Olyan 2015 márciusa idején kezdett meg érdekelni. Akkor még csak úgy szimplán tetszett, de ma már belehabarodtam. Az egészben a szomorú, hogy más lányokra nem is tudok ránézni.... Abban bízom, hogy az érettségi után elfejtem majd valahogy, utána már többé úgy sem látom.
17/F
Ez a baj a mai fiúkkal.. Hol marad a kitartó udvarlás? Az, hogy most nem jössz be neki, nem jelenti, hogy később sem fogsz. Nekem is 6hónapig udvarolt minden áldott nap egy fiú.. annyi kosarat kapott, hogy kereskedhetett volna vele..
Nem adta fel.. aztán egy nap úgy döntöttem, hogy miért ne kaphatna egy esélyt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!