Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri lemondani róla?
Úgy érzed nincs nála esélyed.
Ez csak a te nézőpontod. Nem tudhatod, hogy a valóságban van e tényleg esélyed nála, vagy hogy ő mit érezhet veled kapcsolatban.
Küzdj érte, vesztenivalód nincs. Ha el is utasít, tanultál valamennyit a csajozásról, és megtanulod milyen érzés az elutasítás, megtanulod kezelni ezt az érzést.
Krpzeld el, en ugyanigy voltam. Kilencedikben megtetszett egy fiu az eggyel felettem levo evfolyambol. Azt hittem eszre sem vesz, erre novemberben bejelolt facebookon es 3 nap mulva talalkoztunk is, ahol elcsattant a csok. :) decemberig kavartunk, es 4-en kimondtuk, hogy egyutt vagyunk, majdnem 2 eve😋
Ezzel azt akartam mondani, hogy ne veszitsd el az onbecsulesed es ne hidd, hogy nincs eselyed nala. Ez tenyleg csak a te latoszoged!
Semmi sem lehetetlen es sok sikert a lanynal🌺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!