Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy szedjek fel egy csajt és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szedjek fel egy csajt és hol?

Figyelt kérdés

Adottsàgaim:

Magasság 170cm (nem elegendő)

Életkor: 16 év (nincs pénzem)

Súly: 70 kg ( àtlagos kissè izmos,nem megfelelő)

Arc : talán helyes(talán megfelelő)

Belső tul.: nèha bunkó néha rendes(talan megfelelo)

Ilyen adottsagokkal hogy szedjek fel egy szep lanyt?

2017. szept. 10. 12:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Undorító ez a fogalmazás.

Mintha valami tárgy lenne, amiből használsz egyet, majd a következő.

Ilyen hozzállással sehogy, kíméld a környezeted.

16/L

2017. szept. 10. 13:12
 2/15 DollarDog ***** válasza:

Mondjuk járj el szórakozóhelyekre, és ott ismerkedj!

Itt nem hiszem ,hogy sok sikered lenne!

A bunkóságot pedig hagyd el ha barátnőt akarsz!

Und ne kihasználás céljára "szedj fel" csajt!

2017. szept. 10. 13:12
 3/15 anonim ***** válasza:
"Nincs pénzem".. Ha semmi nincs, akkor tré a helyzeted, mert azért minden csajnak szüksége van szeretet mellet a pénzre, törődésre, és milliónyi apróságra. Ami pénz nélkül nem megy. Persze egy 16 évestől nem várható el, hogy 100k legyen a zsebében, de valahol lehet spórolni, esetleg elmehetsz dolgozni (nah lehet suli alatt nem egyszerű).
2017. szept. 10. 13:16
 4/15 A kérdező kommentje:

Nem vagyok olyan csóró van pénzem azért . Szorakozohelyen meg csak kur*vak vannak..

Nekem ez a tapasztalatom.

2017. szept. 10. 13:29
 5/15 DollarDog ***** válasza:
Ha a szórakozóhelyeket nem kedveled akkor, suli? Esetleg neten Anotalk, ráadásul vannak facen is ilyen ismerkedős csoportok! Ha neten nem szeretnél ,akkor menj el a városba, és ismerkedj!
2017. szept. 10. 13:38
 6/15 A kérdező kommentje:

Hat figyelj szeretem a szorakozohelyeket szoktam is jarni , de ahogy en latom ott komoly csajok nincsennek szoktam itt is ismerkedni ,de abbol kb. semmi nem lesz..

A varosba hol ismerkedjek? XD jarjam az utcakat es szolitsak le lanyokat?

Neten meg szerintem rohadt nagy hulyeaeg ismerkedni foleg anotalkon , ahol barki kiadhatja magat masnak..

2017. szept. 10. 14:00
 7/15 anonim ***** válasza:
Akkor meg mit vársz? Elmondtak egy csomó ötletet, hol tudnál ismerkedni, de neked egyik sem felel meg. Akkor hanyagold a témát, ne akarj "felszedni" senkit, és mindenki boldog lesz. A lányokat is megkíméled magadtól, meg neked sem kell ismerkedned.
2017. szept. 10. 14:19
 8/15 A kérdező kommentje:
Utolsó te hol ismerkedsz?
2017. szept. 10. 14:25
 9/15 anonim ***** válasza:

Direkt azért, hogy "felszedjek" valakit, sehol.

Egyébként meg bárhol, akár munkában, akár netes felületeken, suliban, buszon stb.

2017. szept. 10. 14:48
 10/15 DollarDog ***** válasza:

Ha így állsz hozzá az ismerkedéshez akkor ne csodálkozz hogy nem megy! :D

Városban látsz egy szép csajt, aki netalántán egyedül üldögél, odamész helloszia mizu?! Azt kész! Ha ez megnyugtat anotalkrol van nem 1 ismerősöm, akivel találkoztam élőben is! Ráadásul lány! Szórakozóhelyen pedig ki tudsz fogni nem 1 olyan csajt, aki nem az egy éjszakásra megy!

2017. szept. 10. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!