Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szedjek fel egy csajt és hol?
Adottsàgaim:
Magasság 170cm (nem elegendő)
Életkor: 16 év (nincs pénzem)
Súly: 70 kg ( àtlagos kissè izmos,nem megfelelő)
Arc : talán helyes(talán megfelelő)
Belső tul.: nèha bunkó néha rendes(talan megfelelo)
Ilyen adottsagokkal hogy szedjek fel egy szep lanyt?
Undorító ez a fogalmazás.
Mintha valami tárgy lenne, amiből használsz egyet, majd a következő.
Ilyen hozzállással sehogy, kíméld a környezeted.
16/L
Mondjuk járj el szórakozóhelyekre, és ott ismerkedj!
Itt nem hiszem ,hogy sok sikered lenne!
A bunkóságot pedig hagyd el ha barátnőt akarsz!
Und ne kihasználás céljára "szedj fel" csajt!
Nem vagyok olyan csóró van pénzem azért . Szorakozohelyen meg csak kur*vak vannak..
Nekem ez a tapasztalatom.
Hat figyelj szeretem a szorakozohelyeket szoktam is jarni , de ahogy en latom ott komoly csajok nincsennek szoktam itt is ismerkedni ,de abbol kb. semmi nem lesz..
A varosba hol ismerkedjek? XD jarjam az utcakat es szolitsak le lanyokat?
Neten meg szerintem rohadt nagy hulyeaeg ismerkedni foleg anotalkon , ahol barki kiadhatja magat masnak..
Direkt azért, hogy "felszedjek" valakit, sehol.
Egyébként meg bárhol, akár munkában, akár netes felületeken, suliban, buszon stb.
Ha így állsz hozzá az ismerkedéshez akkor ne csodálkozz hogy nem megy! :D
Városban látsz egy szép csajt, aki netalántán egyedül üldögél, odamész helloszia mizu?! Azt kész! Ha ez megnyugtat anotalkrol van nem 1 ismerősöm, akivel találkoztam élőben is! Ráadásul lány! Szórakozóhelyen pedig ki tudsz fogni nem 1 olyan csajt, aki nem az egy éjszakásra megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!