Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szedjek fel egy csajt és hol?
Adottsàgaim:
Magasság 170cm (nem elegendő)
Életkor: 16 év (nincs pénzem)
Súly: 70 kg ( àtlagos kissè izmos,nem megfelelő)
Arc : talán helyes(talán megfelelő)
Belső tul.: nèha bunkó néha rendes(talan megfelelo)
Ilyen adottsagokkal hogy szedjek fel egy szep lanyt?
De DollarDog az a baj hogy nem merek csak ugy odamenni, barkihez . Ezen h tudnek valtoztatni?
Nincsennek lany baratim :/
Amíg ne magad nem vagy komoly, úgy nem fogsz komoly lányokat találni.
A helyesírásodon és a stílusodon is csiszolhatnál, nem is keveset.
Nőni még nőhetsz, egy 16 évestől pedig senki sem várja el, hogy milliárdos legyen.
A testalkatodon változtathatsz, az arcoddal elégedett vagy, a stílusod pedig hogy lenne már megfelelő, hogyha bunkó (is) vagy? Persze attól függ, hogy kivel. :D
Ezek pedig nem belső tulajdonságok, hogy hogy viselkedsz. Ezt viselkedésnek hívják.
Inkább arról írhatnál még, hogy miket szeretsz csinálni, különben hiába írom azt, hogy menj a könyvtárba csajozni, hogyha nem szeretsz olvasni.
Koszonom a valaszokat .
Rendesek vagytok h probaltok segiteni.
Igazabol stilusosan oltozkodok , nem vagyok csunya se , a viselkedeswmen tudom h kene valtoztatni.
De en mindig azt erzem hogy valamivel tobbet kell nyujtanom .
Sose vagyok megelegedve magammal ugy erzem hianyzik belolem valami es ettol onbizalom hianyom van. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!