Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nagyon félek a lányoktól?
Egész eddigi életemben féltem a csajoktól. Már egészen ovis koromban ez volt velem. Általánosban ez rosszabb volt. Most szakgimiben ugyan ez a szitu. Jön a szalagavató, ahol az őrült osztályfőnököm mindenkinek választott párt. Vagyis a lányok választottak ki minket. Mindegy ez lényegtelen, a helyzet, hogyha dumálnom kell, nekem tetsző lánnyal, akkor ideges, feszült leszek, elkezdek dadogni, meg elpirulok, hányinger kerülget. De egyébként úgy általánosságban is utálok beszélgetni az emberekkel, legyen az férfi vagy nő. Van, amikor a boltba is szégyenlős vagyok, vagy ha valami ügyet kell intézni akkor is. Attól tartok, hogy ezt sohasem fogom kinőni, ezért pedig sosem lesz barátnőm...
17/F
Velem is ez volt, egy évvel ezelőtt! Legyél magabiztosabb! Szinte felnőtt férfi vagy! :D
18/F
Én is félek ha beszélnem kell és ideges leszek.Legyél magabiztosabb.:)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!