Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek a lányoktól, nem merek hozzájuk szólni, rájuk nézni, stb. Emiatt is, meg más okokból is a számítógépes játékokhoz menekülök. Hogy érhetném el, hogy többé ne izgasson egy lány sem?
Pszichológiai ismereteim szerint ha érdeklődsz a lányok iránt, és semmilyen balesetet nem szenvedsz, vagy nem megy el valami ott benn a fejedbe, akkor hamarabb fogod magad megölni mint hogy ne érdekeljen..
A helyes kérdés:
Nagyon félek a lányoktól, nem merek hozzájuk szólni, rájuk nézni, stb. Emiatt is, meg más okokból is a számítógépes játékokhoz menekülök. Hogy érhetném el, hogy több önbizalmam legyen és ne zárkózzak be?
Válasz:
Menj el valamit sportolni, akár küzdősport, ott beszélgetsz emberekkel is, és a megnőtt tesztoszteron miatt bátor leszel, de ugyan így segíthet a kondizás is.
Cafolnam a kettes allitasat, heti rendszeresseggel jarok evek ota karatezni de megse merek egy lanyt se leszolitani, a szabadidomet nagy reszt filmekbe olom , illetve regen en is jatek függő voltam csak ugy mint a kerdezo de helyette elkezdtem filmeket nezni es neha neha olvasni.
Semmi nem valtozott azota..
Kerdezo tudatositsd magadban hogy neked nem jar senki mert egy szerencsétlen vagy és ilyennek születtél, emellett tuz ki egy uj celt magadnak es azt kergesd ne a lanyokat, en mar evek ota elfogadtam ezt es a nap minden percében gyozkodtem magam egy szebb világról emberi kapcsolat nélkül es sikerült, egy idoutan elmúlt a vágy, beletorodtem es nem szenvedek.
Sajnos akik ilyen szerencsetlennek születnek hogy nem birnak lanyokkal beszelni annak jobb sors amugy sem juthat szoval kezdd el amit mondtam es 1 éven belul biztosan lesz eredménye.
18f
7. még egy éve se űzöm, de az a lényeg hogy edzd magad mert tesztoszteron megnő, csak ne az egódra menjen..
Egyébként Miskolc rendőrségi kiképzőközpontba elmész és megnézed, ha látni akarod.
Kicsit furcsán tetted fel ezt a kérdést
*hogy érhetném el hogy ne izgasson egy lány sem* Nekem azt sugallja ez a kérdés mintha nem szeretnél többet lányokkal foglalkozni
De bocsi ha rosszul értelmezem
Amúgy ha szeretnél a lányokhoz közeledni csak nincs hozzá bátorságod,akkor azt tanácsolom hogy ne gondolkozz előre semmit ,azt szokták mondani ahogy esik úgy puffan vedd könnyedén a dolgokat ne görcsölj,ha adódik egy alkalom az ugyis kifúrja magát,amikor alkalmat akarsz teremteni az úgysem fog sikerülni ,akkor fogsz majd tudni beszélgetni egy lánnyal amikor nem is gondolná rá és a dolgok spontán jönnek😉mindig légy önmagad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!