Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért jönnek be nektek jobban a "páwák" a férfiasabb fiú helyett?
Figyelt kérdés
Ha látok az utcán "páwát" a barátnőjével akkor az a lány egy nagyon jó csaj.2017. szept. 3. 20:05
1/12 anonim válasza:
Definiáld már ezt a "páwa" dolgot.
2/12 A kérdező kommentje:
gyökér, szűk nadrágos , hosszú hajú, baseball sapkák, sovány gyerek
2017. szept. 3. 20:15
3/12 A kérdező kommentje:
* sapkás
2017. szept. 3. 20:16
4/12 anonim válasza:
En ertem kikre erted hogy "pawak", de azert baseball sapkat es szukebb nadragot egy ferfiasabb fiu is hordhat, legalabbis ez a baratomra is jellemzo, megsem "pawa". A kerdesedre valaszolni nem tudok mert nekem pont hogy nem az eseteim. De ime egy kivetel a sok kozul.
5/12 anonim válasza:
Többen nem szeretik őket, mint ahányan igen. :)
6/12 anonim válasza:
És szerinted az a "nagyon jó csaj" milyen lehet belsőre ha egy ilyen sráccal van?
Nekem személy szerint kicsit sem jön be. Az viszont fontos hogy milyen korosztálytól beszélünk. 18/L
7/12 anonim válasza:
Nem jönnek be az ilyen lányos fiúk, bocsi. De akkor lehet én nem vagyok "jó csaj". xd
8/12 anonim válasza:
Most szögezzünk le valamit. Attól, hogy valaki "páwásan" öltözködik, még lehet jó ember. Ne külső alapján ítélj. Viszont amikor meglátok egy "páwát", akkor általában nem különösebben kelti fel az érdeklődésem. Inkább a normálisabban öltözködő fiúk fognak meg, vagy a rockerek. De mondjuk, hogy azoknak a "páwáknak", akiket te jó csajokkal látsz, nincsenek rendben a belső tulajdonságaik. Bunkók, gyökerek, nagyon fiatalon kezdenek bizonyos dolgokat, stb. Szerinted az a lány, aki ilyen fiúkkal egyáltalán szóba áll, milyen lehet? Na ugye. Lehet általánosítani, de akkor ennyi erővel a fiúknak meg miért a dekoratív és/vagy "páwa" csajok tetszenek?
9/12 anonim válasza:
úristen en utalom ezeket a fiukatXDDDDD rendesen hányok az ecsethaju, cicanadragos, homlokrancos csucsoritos "pasiktol"
Hamarabb jon be nekem Jensen Ackles mint ezek a pawak
15/L
10/12 anonim válasza:
Aki a szukebb farmeren kivul barmi mast is kovet, mind hulye :D kedvencem volt, amikor elkezdett basztatni 1 190 centis, vasaggyal 40 kilos pawa koma. Rolam tudni illik: 197 centi vagyok, 130 kilo, 4 eve kondizok, 2 eve kempozok :D vegulis addig jutott, hogy megkarmolta a nyakam. Milyen ferfias
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!