Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a nagyon nagy egóm miatt nem tudok csajozni?
Figyelt kérdés
Szóval az az igazság hogy eddig még nem volt barátnőm és ennek nagyon egyszerű oka van, nagyon nagyképű vagyok. Nagyon vágynék már egy barátnőre és akár mennyire is hülyén hangzik de a nagy egóm miatt nem tudok odamenni egy lányhoz sem. :( Hogy tudnák ezen változtatni? Vagy lejebb adni az egómból? Mert tényleg nagyon szeretnék egy barátnőm de ez miatt egyszerűen nem megy :( 17/f2017. szept. 1. 23:24
1/20 anonim válasza:
Hát, ezzel a helyesírással nekem nem lenne túl nagy az arcom. De te tudod.
3/20 anonim válasza:
Bocsi off, de 2-es: pusztan kivancsisagbol kerdezem: Miért gondolod, hogy erdélyi? :D xd (Ekezetek miatt elnezest)
5/20 anonim válasza:
Csak én nem értem, hogy ennek mi köze van az egódhoz?
6/20 A kérdező kommentje:
Az hogy, magamat szeretem nagyon és egy lányt emiatt nem is tudnák igazán szeretni.
2017. szept. 1. 23:55
8/20 anonim válasza:
ez egy elég komoly pszichés probléma, és első lépésnek jó, hogy szembe tudtál nézni vele. Második lépésben - bár nem gyakran tanácsolok ilyet - azt javaslom, keress egy pszichológust, aki segít kiderítened az okokat, és hogy mi a teendő. Jó esetben pár hónap alatt segít megoldani a problémát, és megtapasztalhatod, milyen jó lesz normális kapcsolatokat kialakítani.
Szimpatikus, hogy felismered a hibáidat, és hogy törekszel a kijavításukra! :) Sok sikert!
9/20 I noor Y válasza:
'Ez miatt'
Csak kivancsi vagyok h hova valosi mert ilyenek erdekelnek h mit hogy mondanak es hol
Neha jol jon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!