Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idén nyáron másnak se jöttek össze a dolgok? Hülye kérdés de van aki itt tud csajozni?
Figyelt kérdés
Valahogy idén nem sikerült értelmes barátnőt valószínű a munka miatt (kevés szabadidő) csak kit rossz így a nyár egyedül szinglin, se fesztivál se semmi 1-2 buli és kész, 22 vagyok és el ment a nyár a munkával még autós talira se mentem ..:/ :(2017. aug. 15. 15:20
1/19 anonim válasza:
A jóra várni kell majd jön amikor hönnie kell :D 17L
2/19 A kérdező kommentje:
Persze ez így igaz de velem semmi baj nincs xd már mint nem vagyok se dagadt se csúnya(persze kinek mi a szép) szőke vagyok kek szemmel sporots alkat és nem el b*szott nyár lett :(
2017. aug. 15. 15:42
3/19 A kérdező kommentje:
Jah amúgy 22 evés pasi vagyok az ki maradt xdd
2017. aug. 15. 15:45
4/19 StayAwake...Forever válasza:
S ki nem szar_ja le már bocs? Ne nyafogj már 22 éves létedre ember, szánalmas...
5/19 anonim válasza:
Nem maradt ki a 22.. a kérdésedben már leírtad 22 vagy.. Amúgy még van időd.. ami késik nem múlik csak türelem
6/19 StayAwake...Forever válasza:
És még ő értelmes lányt akar, anyám...
7/19 DollarDog válasza:
Valamilyen szinten igaza van az utolsónak! Ember 22 vagy! [Ráadásul nem, nem hagytad ki hogy 22 vagy!] Azt meg hogy leirtad hogy nem vagy csunya se dagadt stb.. attól még ugyanúgy várnod kell az igazi :D nem úgy mükodik hogy csattintasz egyet és tolonganak a szebbnél szebb lányok!
De hogy ne maradj bátorittás nélkül! Nem muszály keresned az igazit! Rád talál mikor nem keresed! Legalábbis nekem már bejött! Ha viszont nem éppen az igazit keresed akkor járj el bulizni! Hipp hopp össze lehet szedni egy csajszit szimplán rámenősnek kell lenni! Na meg bátornak hogy oda tudj állni elé és meg tudd szólittani! Ember, 22 vagy nem kisgyerek hogy vinnyogj ilyesmi miatt! Szedd őssze magad!
8/19 A kérdező kommentje:
Kedves 4 eske ...el mehetsz any*-dba...a kutya nem kíváncsi a seggf*jkedésedre ..en azt kérdezem ki járt így még..nem sajnálatot vártam ...úgy hogy húzz a p*csába ;)
2017. aug. 15. 15:54
9/19 StayAwake...Forever válasza:
Szegény, nem hagyja nyugton a tudat, hogy másnak sikerült, ő neki pedig 22 évesen nem, hát :/ sajnálni sem tudlak bocsi.:)
10/19 DollarDog válasza:
Kedves kérdező! A kommentelők válaszaira voltál kiváncsi! A négyes leirta a véleményét! Szerintem neki 100%-ban igaza van! Az hogy hogy felyezte ki magát már más kérdés! De ha nem birod a kritikát francért teszel fel kérdést? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!