Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idén nyáron másnak se jöttek össze a dolgok? Hülye kérdés de van aki itt tud csajozni?
Figyelt kérdés
Valahogy idén nem sikerült értelmes barátnőt valószínű a munka miatt (kevés szabadidő) csak kit rossz így a nyár egyedül szinglin, se fesztivál se semmi 1-2 buli és kész, 22 vagyok és el ment a nyár a munkával még autós talira se mentem ..:/ :(2017. aug. 15. 15:20
11/19 A kérdező kommentje:
Csak hogy tisztázzuk ha már ennyi itt a nagyokos ..azert alakult így a nyaram mert külföldön dolgozok ...nem kell sajnálni..es a kérdés kinek volt még ilyen nyara ...nem az h sajanlajatok kérlek ...szo nincs ilyenről h sajnálni kéne
2017. aug. 15. 16:08
12/19 StayAwake...Forever válasza:
" se fesztivál se semmi 1-2 buli és kész, 22 vagyok és el ment a nyár a munkával még autós talira se mentem ..:/ :(
" akkor ezt mire véljük?:)
13/19 A kérdező kommentje:
Hogy érted mire ? Nekem ezek a dolgok nem jöttek össze..es ata vagyok kíváncsi higy más is járt e így higy valami miatt nem úgy alakult a nyara mint ahogy akarta volna ..ennyi ..
2017. aug. 15. 16:12
14/19 anonim válasza:
Vannak dolgok amik nem úgy alakulnak ahogy azt eltervezzük.Ilyen az élet.. rajtad kívül is vannak hasonlóan.
15/19 DollarDog válasza:
Igen! Másnak is alakult valószinüleg így a nyara! Hisz nem csak te élsz ezen a földön! Ha ez segít én ha 15-20x nem buliztam ezen a nyáron akkor 1x se sőt még életem szerelmére is rátaláltam, dolgoztam emelett és még a jogsit is megcsináltam! Mégis szerettem volna az egész nyaram végig bulizni, nem ment és mégse vinnyogok érte!
Hozzáteszem 18/F
16/19 anonim válasza:
.... és az ilyenek miatt van az előítélet felém is. Figyelj kérdező, lehet, hogy fáj amit írnak, de te kértél véleményt. Ha nem kérnél véleményt, megkaptad. Figyelj, nekem se jöttek össze a dolgok 21 évesen, de egy biztos. Én nem siránkozni kezdtem, hanem nekem csak nőtt az önbizalmam az idén, mert végre aktiváltam magamat, korábban nem csajoztam egyáltalán, és ahhoz képest egész jó eredményeketbértem el, bér semmi lomoly, de el kell valahol kezdeni. Ha nem jön össze, és keseregsz, menj el prostizni, kész helló, senkit nem érdekel, azt csinálsz a pénzeddel amit akarsz. Amúgy meg inkább élvezd a fiatal korodat. Én idén sem kifejezetten csajozni akartam, csak élvezni a nyarat, első nyaram, amikor dolgoztam, és van pénzem, rengeteg buliba jártam... és sok csajjal megismerkedtem. Szóval éld az életedet, menj haverokkal bulizni, vagy amit élvezel, és közbem tuti megismekedsz pár új emberrel, akik közt csajok is lesznek, és talán valamelyiknek bejössz.
17/19 anonim válasza:
Nekem se jött össze semmi ezen a nyáron, ne aggódj, majd jön időben.. Én amúgy is jobban elememben vagyok ősszel és télen, szóval tényleg ne aggódj :DD
17/L
18/19 anonim válasza:
Utolsó: várod már a Mikulást vagy a Karácsonyt? :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!