Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek gorombán a lányok, ha megnézem a dekoltásukat?
Figyelt kérdés
Nem értem hogy miért vesznek fel kivágott pólót és push-up melltartót a lányok, ha nem szeretik, ha megnézik a melleiket. Nyugtassatok meg, hogy nem én vagyok az egyetlen :D2017. aug. 31. 20:38
1/13 anonim válasza:
Néha ellenállok a kísértésnek, de úgy vagyok vele, hogy aki olyan ruhát vesz fel, hogy látszik ez-az, az viselje a következményeket.
2/13 anonim válasza:
beszélek egy lánnyal,megkérem csukja be a szemét és ott a lehetőség egy kis ideig. csak ön bizalom növelés ért veszik fel meg ilyen melegbe jobb az.
3/13 Stark2000 válasza:
Nyugi, én is megnézem. Egyszerűen akaratlanul is oda téved a szemem a szemkontaktus ellenére ha kivágott pólóban van. Egyébként számomra is fuck logic.. nem szereti, ha megnézik a melleit de felveszi a kivágott felsőt. ._.
4/13 anonim válasza:
nem tudom ti hogy vagytok vele de rám mosolyogni szoktak ha megnézem a mellüket xd
5/13 Stark2000 válasza:
#4-es , kifejezetten irigy vagyok. xD
6/13 anonim válasza:
Lanykent irok, en nem szoktam igy tenni, a baratnoim se. De gondolom mutogatni akarja azt ami nincs es ugye ez igy kinos hogy nezed a tuningolt semmit a koldokig nyitott polijaban.
7/13 anonim válasza:
Utolsó, ez nagyon igaz :D
Egyébként arra nem gondoltál, hogy az a baj , hogy nem vagy valami "jóképű"? És hogy nem neked rakták azokat oda ki 😂😂😂
Vagy lehet még az a baj, hogy nem tudod leírni a "dekoltázs" //helyesen "DEKOLTÁZS"// szót.
Tudom nem érted ezt még, de a műveltség a normális lányoknál szempont 😂😂😂😂
8/13 anonim válasza:
#7 Ha picit lejjebb téved a tekinteted, láthatod, hogy a kérdező a kulcsszavaknál már helyesen írta le. Szóval tök egyértelmű hogy a kérdésből véletlenül maradt ki az a z betű. Szóval ja, feleslegesen kötöttél belé, ciki.~ (abban mondjuk igazad van hogy a lányok a művelt pasikat szeretik)
9/13 anonim válasza:
Engem inkább az zavar amikor valaki nagyon feltűnően bámulja . Mindenféle diszkréció nélkül.
A másik eset ami kicsit kellemetlen amikor ilyen 50-60 éves férfiak már-már idős bácsik bámulják. És ez nekem már a perverz kategória (rossz értelemben).
17/L
10/13 anonim válasza:
Lányként bevallom, hogy csak megjátszom, hogy zavar. Egy helyes vagy akár átlagos fiútól is jól tud esni. Persze biztos van akiket tényleg zavar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!