Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szeretnék kérdezni valamit....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék kérdezni valamit. Mással is előfordult már, hogy lekoptatták csomószor?

Figyelt kérdés
Szóval eddig mindig önmagamat adtam,az elején mindig kedves volt bármilyen lány velem,de amikor lett volna valami,csak úgy lekoptatott. Mással is előfordult már ez? F/16
2017. aug. 25. 13:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Gyuri😂😂😂😂
2017. aug. 25. 13:43
 2/7 anonim ***** válasza:
67%

tegnap még képet kértek tőled instán, hova lett az a nagy harci szellem haver? Ne add itt a nyámnyilád, told fel a lecsúszott gatyád és menj ki az utcára megismerni egy lányt vagy a lelked tovább rohad és 40 éves nőgyülölőként végzed aki a gykn fog mindenkit szidalmazni rossz sorsa miatt, mozdírsd meg azt a bezsémbesedett pic*ádat vagy én rúglak fel a gép elől.

18f

2017. aug. 25. 13:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen igen. Igy csak neveden röhög mindenki, mert a kisfánk árus legenyt juttatja eszükbe.

A nők ketyósok

Az insta képre amúgy mi lett a válasz???

2017. aug. 25. 13:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Az instás csajjal jóba vagyok még most is,csak régebben lekoptattak mindig élőben. Megkérdeztem,hogy mással is történik-e ilyen. :D
2017. aug. 25. 13:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem az érdekel téged igazán, hogy mással is volt-e már ilyen, hanem az, hogy veled miért van ez. :)

Egyébként az nem problem ha magadat adod, de tedd azt magabiztosan! ;)

2017. aug. 25. 19:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenkit koptattak már le egy párszor, nemtől függetlenül :D
2017. aug. 25. 20:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Persze, mindenkivel megesik, de örülj annak, hogy te eddig eljutottál. Más addig sem jut el, hogy odamenjen hozzá, nem hogy lekoptassák. :D Tehát folytasd, amit eddig csináltál, ha szükségesnek látod, akkor változtass pár dolgon, de hogyha szerinted minden rendben van, akkor valószínűleg csak rossz sorozatod volt. ;)
2017. aug. 26. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!