Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek manapság szép, hűséges, intelligens, kedves lányok? És ha igen, akkor merre?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekelne a dolog, mivel mostanában sajnos egyetlen egy ilyennel sem találkoztam.
16/F
2017. aug. 23. 21:28
21/27 anonim válasza:
Szerintem én is ilyen vagyok. Bár a szépségről nem tudok nyilatkozni, mivel mindenkinek más a szépségideálja.
Magamból kiindulva, ilyen lányokat a könyvtárban lehet találni :D
22/27 anonim válasza:
Igen, rengeteg létezik még, mindenki nagy örömére. De van egy rossz hírem: A kérdésed túl általános ahhoz, hogy (pontos) választ lehessen rá adni.
23/27 anonim válasza:
Egyébként én vagy 10 ilyen lányt is ismerek, pedig egy 2000-s faluban lakom. :D
24/27 anonim válasza:
ahhoz, hogy egy szép, hűséges, intelligens és kedves lány beléd szeressen neked is szépnek, hűségesnek, intelligensnek és kedvesnek kell lenned.
te is felelj meg a saját elvárásaidnak, ha azt akarod, hogy mások is megfeleljenek.
15/L - nem kedves, intelligens helyett okoskodó
25/27 anonim válasza:
24 es vagy kell 1 vastag pénztárca pár ferrari es a csajszi meg meg se fog csalni
26/27 anonim válasza:
Igen én is ilyen vagyok! Bár az egyik válaszólónak igaza van a szépséget illetően. Mindenkinek más. 17/l
27/27 anonim válasza:
Nem találkoztál olyannal mert nincs is. Ne arra hajts, mert soha se lesz senkid. (jótanács) :-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!