Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek manapság szép,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek manapság szép, hűséges, intelligens, kedves lányok? És ha igen, akkor merre?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekelne a dolog, mivel mostanában sajnos egyetlen egy ilyennel sem találkoztam.

16/F

#hűség #intelligencia #Léteznek manapság szép #kedves lányok ? És ha igen #akkor merre ?
2017. aug. 23. 21:28
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Értem, de nem is tudnám elképzelni más lánnyal magamat. Nekem nincsen szükségem egy ilyen piás, cigis csajra. Ez nem kell. Akkor inkább egyedül maradok.

Viszont írtátok fentebb, hogy akárhol lehetnek. De mégis merre? Én bárhol járok, nem látok normális lányt, mivel lerí róluk, hogy nem azok. :/

2017. aug. 23. 21:51
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyébkent ez marhaság... marmint szerintetek egy ilyen lány - akit a kérdező keres - nem járhat bulizni csak mert hűséges? Én rengeteg ilyen kesdves cuki szép lányt ismerek, de azért néha ők is járnak buliba :DD
2017. aug. 23. 21:54
 13/27 anonim ***** válasza:

Én is hittem már egy lányra hogy aranyos meg minden ilyen és kiderült hogy nem igazán.:D

Amugy én is ezt mondtam hogy nem állok össze ilyen pasikkal. Aztán mégis:)

2017. aug. 23. 22:27
 14/27 anonim ***** válasza:

Ilyen a tapasztalataim alapjan nem létezik.

18f

2017. aug. 23. 22:53
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Bulikba semmiképpen se keress, mert ahogy már sokan írták ott tényleg szinte csak ribiket találsz, akik ha fizetsz nekik valamit bármit megtesznek. Próbálj normális társaságot keresni és ha szerencséd van találsz. :) Fiatal vagy még és simán fogsz találni.

21/F

2017. aug. 23. 23:26
 16/27 anonim ***** válasza:
Után 500 méterrel forduljon jobbra.
2017. aug. 24. 09:23
 17/27 szandi1993 ***** válasza:
Igen vannak 😊😊
2017. aug. 24. 19:15
 18/27 anonim ***** válasza:

Jó nagy láma kérdés. Nem, ilyenek nem léteznek. Ha otthon ülsz, akkor tuti nem.

Gondolod, hogy bulizni nem járnak értelmes, szép és hűséges lányok? Egyébként te milyen vagy, ha ilyen elvárásaid vannak? Intelligens biztos nem, ha ilyen kérdést írsz ki.

Néha nem fér a fejembe, hogy az emberek miért nem tudnak egy kicsit gondolkozni és kilépni a komfortzónájukból, hogy megerőltessék magukat, ha valamire szükségük van. Ha azt mondom neked, hogy láttam egy ilyen, a kérdésben leírt lányt a Fővám téren, akkor oda fogsz menni?

2017. aug. 25. 10:57
 19/27 A kérdező kommentje:
Rosszul értelmezted a kérdést. Általánosságban kérdeztem, hogy hol vannak ilyen lányok. Eddigi tapasztalataim alapján nem ilyen lányok járnak bulikba, persze nem azt mondom, hogy ott nem lehet ilyet találni. A lényeg az, hogy ezek a lányok hol fordulnak meg, hova mennek, hol lehet őket megtalálni?
2017. aug. 25. 13:37
 20/27 anonim ***** válasza:
Milyen bulikba jársz? Én ha elmegyek a belvárosba bulizni, tele van egyetemista lányokkal. Nem azt mondom, hogy mind értelmes. De vannak értelmes ismerősnőim, akik pont olyanok, mint amit keresel. Ők is járnak bulizni. Bárokban és szórakozóhelyeken is megtalálni őket. Persze lehet, hogy nem a te korosztályod, de 20 fölött már nem nehéz találni belőlük.
2017. aug. 25. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!