Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehetek olyan szép, mint a többi lány? 17/L
OFF
Pán Péter.. .Majdnem mindenki ismer. Te vagy gyermekkorunk nagy hőse. Bár furcsállom ezt a trágár megnyilvánulást.
Takarodj innen, te imposztor!
Mindent lehet kompenzálni. Bár azt mondják, hogy nem a ruha teszi az embert, ez nem igaz. Válassz divatos, hozzád illő ruhákat (nem kell drágának lenniük, csomó olcsó bolt van, ahol elég jó ruhák vannak). Sminkelj (nem kell erősen, elég egy alap smink is, az is nagyot tud dobni az ember lányán :D) és ügyelj a bőrödre, ápold rendesen, én főleg a természetes, otthoni praktikákat tudnám javasolni. Foglalkozz a hajaddal, ne hanyagold el. Személy szerint a természetes hajszín mellett vagyok, de ha festeted, akkor alaposan válassz, hogy jól mutasson a bőrödhöz/szemszínedhez, emellett vágasd rendszeresen, hogy ne töredezzen, ne legyen száraz, gondoskodj róla, hogy ne legyen zsíros és vágasd olyan formára, ami szintén illik az arcodhoz. Végül pedig sportolj! Ha az arcodat nem is, de az alakodat tudod formálni!
Hidd el, lehetsz szép, csak először a saját szemedben válj azzá, legyen önbizalmad és tuti tetszeni fogsz egy csomó srácnak!
Remélem tudtam segíteni, ha valamivel kapcsolatban kérdésed lenne, nyugodtan írj! 17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!