Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszont az elég fura, hogy "fiúk"tól kérdezed, de talán rajtam kívül eddig csak 1 "fiú" válaszolt erre.
Aki meg nem leszbi az biszex.
Saját szememről nem szeretnék küldeni, de a színek nagyjából ilyenek:
7-esnek és 9-esnek szólok és nem lehurrogni akarlak és téged sem megsérteni kérdező, DE honnan veszed hogy szép az arca és abszolút nem sértésből, gondolom googlen rákerestek mi a tökömet jelent a szó aztán a kiadott képekre veritek a nyálatokat de azt ugye tudjátok, hogy a google képkereső azokat a képeket teszi előre amiket többen néztek meg.. Egy szép lány arcára jó hogy többen kattintanak rá így jó hogy azokat dobja az arcodba, egyszerűen meggondoaltlan a kijelentésetek és abszolút nem sértésből de yah hülyék vagytok :)
Kérdező ha megsértődtél akkor elnézést, nem a külsődet kritizáltam mivel nem is tudom hogy nézel ki, és épen ez a bajom hogy ők sem tudják de már előre kijelentik hogy gyönyörű vagy... Egyébként ez csak egy szimpla szemmutáció aminek nincs káros hatása szóval nem nagyon érdekelne, "a szem a lélek tükre" max azon törném a fejem hogy ebben az esetben neked változatos a lelked (de nézd a jó oldalát, a szemed miatt színes egyéniség vagy :'D )
18f
Kedves utolsó!:?
Nyílván jól esett amit mondtak, de egyet értek veled. Nem csak a szemem utálom, hanem önmagam is, és ez nem véletlen..
Semmilyen téren nem zavarna.
A linkelt szempár pedig szerintem nagyon szép.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!