Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezd el a legtöbb lány visítva menekülni az "online ismerkedés" és "távkapcsolat" kifejezések hallatán? (Esetleg van-e itt kivétel? )
Figyelt kérdés
Értem én, hogy megvannak a veszélyei az internetes ismerkedésnek, de ha odafigyel az ember egy-két dologra, akkor ezek minimálisra csökkenthetőek. Mégis úgy vettem észre, hogy a legtöbb lány úgy áll ehhez az egészhez, mintha a Sátántól való dolog lenne, az összes fiú kizárólag szexre hajtana (van ilyen is, de nem mindenki) stb.2017. aug. 13. 23:24
21/25 anonim válasza:
Én sem pesti vagyok, mégis van egy csomó barátom és pasim is. Kis faluban lakok amúgy. Ez nem attól függ, hogy hova születsz, jófej emberek mindenhol lehetnek.
22/25 A kérdező kommentje:
De, attól is függhet.
Nem mindenki talál neki megfelelőt ott, ahol lakik.
2017. aug. 16. 00:50
23/25 anonim válasza:
énis így vagyok ezzel, és tartózkodok tőle. nem azért mert veszélyesnek tartanám, hanem szimplán szerintem kínos az első találkozás élőben. lehet hogy csak nekem volt ilyen szerencsétlenségem, de saját tapasztalatból mondom. na meg ugye a félelmek hogy vajon élőben is tetszünk-e egymásnak. szóval egyszerűbb neten kívül, így a fölösleges parától mentem meg magam, hogy hátha mégsem tetszek neki. és szerintem ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül.
csak gondolok adok egy kis bepillantást a netes ismerkedés mögötti egyéb aggodalmak közé is:D
24/25 anonim válasza:
Én is neten ismertem meg a páromat. Már lassan egy éve elvagyunk, és most fogunk találkozni először, amit mindketten nagyon várunk. Minden nap videócsetelünk, és bejövünk egymásnak. De a személyes találkozástól picit félek, mert másabb, mint a kamera előtt ülve beszélni. Nekem is néha eszembe jutott az, hogy mi van, ha talál mást? Sokszor ettől a gondolattól az étvágyam is elmegy, pár percig, 1 óráig a fejemben van, aztán rájövök, hogy csak engem szeret. Szóval távkapcsolatban is jól ellehet az ember, de azért bánom, hogy nem ugyan oda születtünk mindketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!