Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kezd el a legtöbb lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezd el a legtöbb lány visítva menekülni az "online ismerkedés" és "távkapcsolat" kifejezések hallatán? (Esetleg van-e itt kivétel? )

Figyelt kérdés
Értem én, hogy megvannak a veszélyei az internetes ismerkedésnek, de ha odafigyel az ember egy-két dologra, akkor ezek minimálisra csökkenthetőek. Mégis úgy vettem észre, hogy a legtöbb lány úgy áll ehhez az egészhez, mintha a Sátántól való dolog lenne, az összes fiú kizárólag szexre hajtana (van ilyen is, de nem mindenki) stb.

2017. aug. 13. 23:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, sokaknak lehetnek rossz tapasztalatai, vagy előítéletei, amik miatt képtelen beszélgetni ismeretlenekkel.

Nem feltétlenül rossz tulajdonság ez, legalább nem minden lány naiv. :)

2017. aug. 14. 11:10
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy manapság nagyon sok a rosszul elsült netes ismerkedés, érthető, hogy emiatt sokan óvatosabbak.

A napokban én is beszélgettem egy fiúval, de túl sok barátnőmet vigasztaltam már a netes barmok miatt, nem én akartam lenni a következő, aki túl naiv volt. Amiatt nem lehetsz kiakadva, hogy vannak óvatos emberek. Az online ismerkedésnek vannak következményei is...

2017. aug. 14. 17:03
 13/25 anonim ***** válasza:

én már LEGALÁBB 50 fiúval beszéltem online.. egyik se jött össze.. xd

én már beletörődtem...

2017. aug. 14. 18:51
 14/25 A kérdező kommentje:

"Amiatt nem lehetsz kiakadva, hogy vannak óvatos emberek."

Természetesen nem, de létezik az arany középút is, mikor óvatos az ember, de azért nem zárja ki az ismerkedés lehetőségét.

2017. aug. 14. 21:01
 15/25 anonim ***** válasza:
Miért? Veled volt ilyen?
2017. aug. 14. 23:18
 16/25 A kérdező kommentje:

Milyen?

Olyan igen, hogy ismerkedtem egy lánnyal, és megtalálta az arany középutat, hogy óvatos is legyen, de ez ne is menjen az ismerkedésünk kárára. Végül amúgy nem lett jó vége a dolognak, de annak nem ez volt oz oka.

2017. aug. 15. 02:34
 17/25 anonim ***** válasza:
De akkor mi a gond? Ha nem az óvatossággal volt gáz, akkor nem értem a kérdést.
2017. aug. 15. 10:43
 18/25 A kérdező kommentje:

Ebben az esetben más volt a gond, csak azért írtam, hogy van ilyen, meg lehet oldani ezt úgy is a dolgot, hogy közben óvatos az ember.

A gond azzal van, hogy a legtöbb lány meg se ismeri a fiút, hátha amúgy összeillenének, hanem egyből sikítva menekül az "online ismerkedés" és "távkapcsolat" fogalmakra gondolva.

2017. aug. 16. 00:14
 19/25 anonim ***** válasza:

Amúgy szerintem nem is baj, ha nem az interneten ismerkedik az ember. Élőben sokkal jobban ki lehet fejezni magadat, nem bújsz emojik meg matricák mögé. Élőben magadat tudod adni, azokkal a kis rezdülésekkel együtt is, amit te talán észre sem veszel, és amit írásban meg telefonon lehetetlen kifejezni. Én 15 vagyok, és már így is túl sokat gépezek, nem kellene még a kapcsolataimat is a számítógépen intéznem.

A távkapcsolat pedig szinte mindig halálra van ítélve, egy pár kivétellel. Én nem járnék szívesen olyannal, akivel nem találkozhatok egy héten minimum egyszer.

2017. aug. 16. 00:27
 20/25 A kérdező kommentje:
Ja, csak nem mindenki születik Budapestre vagy hasonló helyre, ahol olyan könnyű élőben ismerkedni. :D
2017. aug. 16. 00:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!