Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-22 éves fiúk, ti összejönnétek egy 17 éves lánnyal?
Én csak olyan 17 évessel vagyok hajlandó összejönni, aki nem hiszi magát fejlettebbnek a koránál.
23/F
"tudod értelmezni a kérdést?"
Igen, ezt van a kérdés leírásában:
"Nem egy kislányos 17 éves re gondolok, nem is olyanra, mint az átlag 17 éves lányok, hanem olyanra, aki felelősségteljes, magabiztos, és fejlettebb, mint a vele egykorúak."
A kislányosságot állítod szembe a felelősségteljességgel, azaz ezt lehet úgy értelmezni, hogy felnőttesebbnek gondolod magad, főleg úgy, hogy azt is írod, hogy szerinted "fejlettebb" vagy, mint a veled egykorúak (bár a viselkedésedből pont az ellenkezője tűnik ki...)
Ez én így értelmezem (egyébként úgy értelmezem, ahogy akarom), és a saját szöveged alapján szerintem meg is van erre az okom. A kérdés az, hogy te tudod-e értelmezni a saját szövegedet, amit leírsz, illetve képes vagy-e kifejezni pontosan azt, amit le akarsz írni... Az előző válaszomban pedig a véleményemhez is jogom van, mégpedig, hogy a kislányos lányok vonzóbbak szerintem azoknál, akik fejlettebbnek akarnak tűnni (vagy annak tartják magukat) másoknál. Ez a véleményem és kész, nem értem, miért kell ez miatt velem személyeskedned.
Én ugyan 17/F vagyok, de sokan mondják, hogy nem vagyok 17 se külsőleg se belsőleg, hanem több. És most ne értsétek félre, egyáltalán nem nagyképpűsködésként mondom.
De én úgy látom, hogy én egy teljesen normális 17 éves vagyok, csak a legtöbb velem egykorú ismerőseim sajnos elég gyakran tudnak úgy viselkedni mint az 5, 10, 12 évesek.
Sokan mondták nekem is, és gondolom neked is, hogy próbálkozz idősebbekel. Hát én próbálkoztam többször is, de sajnos ott se túl szerencsés a választék.
És amúgy a kérdésedre válaszolva, igen. Hiszen nyilván össze jönnék szívesen egy olyan velem egykorúval, aki normálisabb mint a többi ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!