Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Mi a tökéletes egyensú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mi a tökéletes egyensúly az első randin? F

Figyelt kérdés

Mint zöldfülű randizó, kíváncsi vagyok, hogy a csajok mit várnak el egy első randin:

Mennyire legyen a pasi nyomulós? Mitől lehet valaki unalmas? Hova szerettek menni első alkalommal? Kézen-fogva-séta? Puszi? Csók? Miről szerettek beszélni?

2017. aug. 9. 17:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
bocsi ha spameltem xd
2017. aug. 9. 19:21
 12/14 anonim ***** válasza:

Függ h ismertem e már előtte. És annak függvényében alakul az első randi.

Koszonesnel, ölelés arca puszi.

Az elején nincs kézfogás, csak beszélgetés, és ott látszik ki mennyit enged. Utána már lehet több érintése. Hat simogatás. És a legvégén esetleg kézfogás.

De ez nagyban függ attól, h letisztazzuk elotte, h ki mit akar a másiktól, és annak fényében alakul a randi.

Ha szimpi, akkor kézfogás, ölelés, puszi, apró érintesek.

2017. aug. 9. 19:58
 13/14 anonim ***** válasza:

én nagyon sétálós fajta vagyok, szóval ha valaki elhív pl kávézni nem bírom sokáig :D. olyan helyre sem szeretek menni ahol nagy a hangzavar, mert elég rossz ha végig annyit beszélünk, hogy 'tessék?, mit mondtál?'

szóval mindenképp séta, nem muszáj a belvárosban, sőt,jól jön ki ha csendes kis nyugodt utcákban mászkálunk, de azért eltévedni nem kell :).

engem nagyon zavar, ha a srác nyomul rám, főleg ha akkor találkozunk először (netes ismerkedés például). Nálam volt már olyan, hogy nagyon bírtam a fiút, de annyira erősen járni akart velem annyira rápörgött a témára, hogy kezdtem úgy érezni, hogy sos kell neki egy csaj.

az jó pont ha megtud nevettetni :) de csók vagy kézfogás az első pár randin semmiképp. Ja és azért nem kell neki örökké tartó szerelmet vallani öt perc után.

azt se szeretem ha sokat kérdeznek rólam, tehát ha visszakérdezni se hagynak, csak rólam kell beszélni azt nagyon utálom xD

de én amúgy nem az a randizós fajta vagyok, inkább barátkozok először, akkor jobban megtudok nyílni az embereknek. remélem kinövöm

amúgy sok szerencsét remélem segítettem ;)

16/L

2017. aug. 9. 21:10
 14/14 anonim válasza:
Mindenképpen legyél közvetlen és nagyon határozott.Az első randikon a legtöbb ember izgul és ennek következtében semmi határozottság nincs bennük.Ha pedig valaki nem mozog határozottan vagy egy kicsit izgul és úgy akar közeledni akkor eléggé az jön át a csajnak hogy az életben is határozatlan vagy és ez elég taszító tud lenni.Próbálj vicces is lenni, az sokat segít.Mindenképpen csak akkor kezdj nyomulni amikor már teljesen megnyíltatok egymás előtt.Első randin a séta sem rossz ötlet,de inkább valami parkban vagy a szabadban egy padhoz üljetek, hiszen még csak ismerkedtek egymással és elég ostobán tud kinézni ha a városban sétáltok és menet közben azt sem tudjátok hogy merre forduljatok.Persze ha van folyó,tó vagy ilyesmi a közelben akkor más a helyzet.Remélem még időben volt a válasz:) 18/L
2017. aug. 14. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!