Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetném rá, hogy lépjen?
Van egy fiú, akivel nem ismerjük egymást, de szívesen megismerkednék vele. A gond csak az, hogy nem tudom, hogyan.
Azt hiszem, tetszem neki, mert facen bejelölt, instán is bekövetett és lájkolgat, de ennél több nem történt.
Mit kellene tennem?
Hát én ráírnék fb-on, hogy "Héj, ha már ismerősök vagyunk nincs kedved dumálni? :D"
Szerintem örülne neki :)
Írj rá, beszélgess vele, beszéltesd, kérdezz róla mindenfélét. Ha viszont egy szavakkal válaszolgat akkor hagyjad. Vagy próbáld meg másnap is, hiszen mindenkinek van rossz napja.
18f
Hát te is visszaigazoltad, amikor bejelölt fb-on. Akkor ő is vissza fog írni szerintem.
És én azon a véleményen vagyok hogy egyáltalán nem furcsa :)
Ha gondolod holnap suli után írj rá. Aztán ha valami esetleg balul sülne el, akkor utána ott a hétvége és nem látjátok egymást, mert gondolom egy suliba jártok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!