Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek aszexuális 15 éves fiúként?
Nem érdekelnek a lányok, nem izgat fel egy pucér nő látványa. Év közben koleszos vagyok így elég gáz, hogy nem is tudom mit érezhetnek a szobatársaim a lányok iránt ebből néha összetűzésünk is volt.
15/F
Más jellegűen negatív, ahogy láthatod a kommentekből, a melegséget legalább elismerik, erre sokan azt mondják, hogy hülye vagy, meg hogy majd kinövöd. De szerintem ezen nem kell elkeseredni, olyan embereket kell magad köré gyűjteni, akik nem szekálnak ezzel. És lehet boldog párkapcsolatod egy másik aszexuálissal, csak lehet problémásabb így az ismerkedés egy kicsit.
Amúgy egyetértek azzal az előttem szólóval aki azt mondta, hogy attól még mert külsőre érett vagy nem jelenti azt, hogy belsőre is. És belsőre se függ össze az összes jellegű érettség, szóval az hogy esetleg még nem vagy elég érett szexuálisan nem jelenti azt, hogy hülye vagy visszamaradott vagy mondjuk a tanulásban, vagy úgy általánosságban. Szóval lehet hogy nem vagy aszex, de ha meg mégis az vagy, akkor se aggódj ezen:)
Mindjárt 19 éves vagyok. És habár lassan 1 éve boldog párkapcsolatban élek még mindig így érzek. De mostmár bűntudatom is van ha netán megtörténik.
Üdv mindenkinek aki azt írta, hogy érettség kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!