Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja kigyúrni az összes vékony fiú magát, ha nem mindenkinek jönnek be az erős, izmos fiúk?
Én még egyenlőre vékony vagyok, de egy ideje kondizok és edzek. Miért? Mert bár van olyan lány, akit nem zavar a vékonyság, de a legtöbbjét igen.
Önbizalmat ad.
Sokkal nagyobb erőt és erőnlétet biztosít.
Lefoglalom magam legalább másfél órára egy nap.
Jól fogok kinézni (magam számára).
Az utcán (nem jó környéken élek) egyre kevesebben kötekednek, mert egyfajta kiállást is ad.
És még sorolhatnám, de ha adsz egy vesét megállok a növésben. :"D
Kit erdekel h kinek nemjonbe kinek igen , ti lanyok arra kelletek h razatok a seggeteket | magunkert gyurunk !
Ha valakinek nemtetszik ki a fas*szt erdekel , akkor mit nezel ,takarod*j helloszia
Kb ennyi
Ha meg neketek tetszik kb 85%noknek es mert izmos vagyok es egy diszkoba vagy 6 csaj ezert leszo*p ezcsak plus nem ezert gyurunk vagod csak plusz
😝👌🏾💪🏻
Nesertodj meg de te valami nagyon elba*szott lehetsz
Meg ez amit irsz "Én például egy magas, vékony, hosszúlábú fiúért eladnám az egyik vesém.:D " eladnad mar szarabbul lennel , tevedened meg a fiiiucskadat mertaz valami lenne osszesza*rna magat, egy ratyi homár ráadasul nyalashangu buz*i az a tipus akit meglatok es kiutok
Ilyen ratyikkal sztem ne foglalkozz ,csak magadnak artasz vele!!!
4chan-en érzem magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!