Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek jó az interneten...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó az interneten barátkozni vagy csajozni/pasizni? Lányok ti egy fiuba hogy szeretek bele mibe szeretek bele ha helyes akkor a szépségébe? Ha nm túl szép (ronda) akkor a kisugárzásába vagy mibe? Esetleg a pénzébe? :D

Figyelt kérdés
Szerintem azoknak könnyebb az interneten csajozni akik nm túl szépek mongyuk ki rondák a többség szemébe így sokkal könnyebb elérni hogy egy lány a belsődbe szeresen bele tudom sokan nm értetek ezzel egyet de ha a lány megszereti a fiú belső ényét és találkozik vele nm bisztos hogy tetszeni fog neki de azért lehet belőle valami vagy megmaradnak barátoknak....ezt tapasztaltaból mondom mert én se vagyok szép jó ronda vagyok de én erre büszke vagyok mert legalább nm vagyok olyan mint a többi más vagyok van egyéniségem akik menők vagy átlagosak nm mindig van egyéniségük nm mondom hogy nincs nekik de nm mindig van a barátnőmel is neten ismerkedtem össze és már egy ideje együtt vagyunk elmondom még hogy régen én is magam allat voltam nm voltam megelégedve magammal de minden megváltozott:))) tudom nekünk fiúknak semmi közünk ahhoz hogy mièrt szerettek minket de érdekel várom a válaszokat:D

2017. aug. 6. 14:52
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Nekem teljesen mind1
2017. aug. 7. 12:40
 22/29 anonim válasza:

Én bele szerettem a helyesírási és fogalmazási kisugárzásodba!!! (10/10-es csaj vagyok)

Ha képes vagy leírni egyszer a "nem"-et helyesen, nem pedig "nm"-ként, akkor még hozzád is megyek feleségül!!!!!

2017. aug. 7. 15:10
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd már! Nm ő a hibás, hanm a tlfonja. Nincs rajta ... btű.
2017. aug. 8. 09:56
 24/29 A kérdező kommentje:
22 hagyá már mindenbe beleköc?mi a bajod velem le lehet szállni rólam
2017. aug. 8. 11:09
 25/29 anonim ***** válasza:
Miért léteznek ilyen emberek?
2017. aug. 8. 11:11
 26/29 A kérdező kommentje:
Oké akkor megölöm magam és akkor nm léteznek majd jó lesz így?minek kell fojton mindenbe belekötni?abba is bele köc hogy létezem mi most dögöljek meg?oké egy nagy fos vagyok felfogtam nem elég hogy mindenki piszkál itt is mindenki belém köt?na meny már el a pics_ba
2017. aug. 8. 11:18
 27/29 anonim válasza:

Hát ez rohadt jó.

Öröm ezt a "kérdést" olvasni. xD

2017. aug. 8. 18:40
 28/29 anonim ***** válasza:
Sajnos azután is létezni fognak. Nyugi, nem egyedül vagy szellemileg alulmaradott, találhatsz barikat. <3
2017. aug. 8. 19:48
 29/29 anonim ***** válasza:
68%
2017. aug. 9. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!