Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó az interneten barátkozni vagy csajozni/pasizni? Lányok ti egy fiuba hogy szeretek bele mibe szeretek bele ha helyes akkor a szépségébe? Ha nm túl szép (ronda) akkor a kisugárzásába vagy mibe? Esetleg a pénzébe? :D
Figyelt kérdés
Szerintem azoknak könnyebb az interneten csajozni akik nm túl szépek mongyuk ki rondák a többség szemébe így sokkal könnyebb elérni hogy egy lány a belsődbe szeresen bele tudom sokan nm értetek ezzel egyet de ha a lány megszereti a fiú belső ényét és találkozik vele nm bisztos hogy tetszeni fog neki de azért lehet belőle valami vagy megmaradnak barátoknak....ezt tapasztaltaból mondom mert én se vagyok szép jó ronda vagyok de én erre büszke vagyok mert legalább nm vagyok olyan mint a többi más vagyok van egyéniségem akik menők vagy átlagosak nm mindig van egyéniségük nm mondom hogy nincs nekik de nm mindig van a barátnőmel is neten ismerkedtem össze és már egy ideje együtt vagyunk elmondom még hogy régen én is magam allat voltam nm voltam megelégedve magammal de minden megváltozott:))) tudom nekünk fiúknak semmi közünk ahhoz hogy mièrt szerettek minket de érdekel várom a válaszokat:D2017. aug. 6. 14:52
11/29 anonim válasza:
#3 vagyok.. ur isten.. neked kicsit elmentek otthonrol ugy latom.. ez a sajat szemelyes velemenyem nem mindenki van igy vele.. nem tom hany eves vagy h ezeket mondod.. de sok hal van a tengerbe.. csunyanak ugyan ugy jut baratno mint helyesnek.. max nem egy 10/10 es csaj.. mert szep lanynak helyes fiu kell.. nyilván.. mindenkinek az tetszik aki szep helyes.. meg a csunyaknak is.. csak nyilvan nem jonnek osze veluk... tudom tudom.. durván fogalmaztam neharagudj.. probald elfogadni magad.. ongyilkosok jobb esetbe nem ilyen szarokert olik meg magukat..
12/29 A kérdező kommentje:
telóról írok ezzel a szaral nm lehet normálisan írni nm akarok veszekedni senkivel csak nm bírom ha mindenki utál lehet szidni lehet piszkálni engem nm érdekel és amm már 3 szor is öngyilkos akartam lenni én tehetek arról hogy ronda vagyok?én?nm mondtam semmit arra hogy nm válogathatok azzal vagytok akivel akartok mindenkinek megvan a saját véleménye és ha amúgy ronda vagyok és 10/10barátnőm van ne kérdezétek hogy és miért de van amm eddig miatta nm lettem öngyilkos és tudom hogy az a lány nem érdemel meg engem és hogy többet érdemel de ő engem szeret fura amm bocsánat hogy rosz a helyesirásom bocsánat hogy ronda vagyok igénytelen és azért is hogy élek lehet velem kötöszködni piszkálni is már megszoktam bocsánatot kérek hogy vagyok és érzek én tényleg senkinek nem akartam rosszat csak néha úgy beszéltek mintha nekünk nm lenének érzéseink:(és ez nagyon rosz és amm fiatal vagyok nagyon
2017. aug. 6. 18:58
13/29 anonim válasza:
Ha most valaki full ronda, akkor hiába van egyéni tulajdonsága... senkise szeret valakinek bele a belsejébe... a külső az első, most ha valaki ronda akkor annak szívás.. ez az igazság
14/29 A kérdező kommentje:
Na jó oké bocsi hogy élek látom mindenkinek a külső az első szóval jobb lenne ha nm is lennék dögöljek meg igaz jobb lenne?
2017. aug. 6. 19:08
15/29 anonim válasza:
Nem mondom azt hogy dögölj meg... csak a ronda embereknek esélytelen barátnőt találniuk... mert rondák... meg amugy nem vágom azt az egyéniséges cucct sem... az emberek nagyrésze pont hogy a menő, vagy átlagos személyiséget szereti :P és akik azt mondják hogy, "aaaa.. nem szeretem a tömeg embereket" meg stb... azok meg nagyrészt gyökér emberek, szal jah, én így látom ezt az egészet, sry de ez az igazsás, mindem más csak paraszt vakítás, irhatnám azt hogy a "Belső a lényeg, nem számít hogy ronda vagy" De minek irjam? Te is tudod hogy kamu.
16/29 A kérdező kommentje:
#15 van barátnőm és nm akármilyen sokkal szebb fiúk hajtanak rá mint én de ő viszont engem akar nm értem hogy miért nm érték nagyon semmit de lehet hogy akkor ő is hazudik nkm mint az emberek nagyrésze nm tudom....
2017. aug. 6. 20:47
17/29 anonim válasza:
najo nezd.. ha ennyire fenyezed a 10/10 es kamubaratnod h milyen szep meg kik hajtanak ra ebbol mindenkinek az jon le h nem letezo dologrol van szo.. legalabb sajat magad ne hazutold mar meg kerlek.. mond h van baratnod amugy.. de ki a faxt erdekel h milyen? es ki hiszi el? senki.. ha nem irod h gyonyoru meg mifaxom elhiszem.. tudod aki hazudik mindig tul sok reszletet mond a sztoribol mert azt hiszi h ezzel eltudja hitetni h igaz.. amugy nem rosz ket helyen valaszolgatni a valaszokra? fogadd mar el.. ez evolucios alap dolog h mindig a legjobb genekkel rendelkező egyed fog kelleni mindenkinek.. es olyan nincs h valaki megunja a meno sracokat maga korul.. ez hulyeseg.. aki ilyen gyonyoru mint az emlitett "baratno" meg csak elvbol se jonne ossze veled.. foleg h itt sirankozol.. es hiaba tagadod mindenki levagta mar h kamuzol..
18/29 A kérdező kommentje:
Jojo figyej nm hazudtam nm kamu nm kell elhined hogy ha nm akarod...
2017. aug. 7. 08:33
19/29 A kérdező kommentje:
Oké te így látod más lehet hogy másképp de nkm sikerült aki szeretné elhiszi aki nm az én bajom leszarom hogy mások mit gondolnak hogy gondolják nm értem miért kell velem veszekedni 😂 mi lenne az értelme ha kitaláltam volna egy kamu barátnőt?hmm?ezen csak röhögni tudok..lehet hogy egyesek rajtam röhögnek de én meg rajtatok😂😂😂😂😂😂
2017. aug. 7. 08:46
20/29 anonim válasza:
1 ember nevet 20-on.
20 ember nevet 1-en.
Melyik érzi magát kellemetlenebbül? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!