Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek van esélyem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem találni valakit? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Sziasztok, 15 éves lány vagyok, és az osztálytársaim sokszor mondták nekem, hogy úgy ahogy most vagyok, esélytelen, hogy legyen valakim, mert, hogy nem vagyok ''menő'', nem járok velük bulizni, inni meg cigizni, stb...

Nem bántásként mondták, szeretnek, de sokszor megkaptam.

Eddig nem gondoltam volna, hogy baj van velem, de annyit mondták, hogy változnom kéne, hogy elgondolkodtam.

Külsőre... Barna hajam van, barna szemem, kb 163 centi vagyok, vékony testalkatú, az arcomat szépnek mondják, de a kortársaim szerint nem ér semmit, mert nem sminkelem magam. (Nem fogom fel, miért kéne, teljesen sima, tiszta bőröm van, ha viszont ki vagyok sminkelve úgy érzem magam mint egy degenerált barbie baba.) Van egy sajátos stílusom, nem nagyon hordok hivalkodó cuccokat, minimalista vagyok, fekete, fehér szürke, kék általában ilyen színeket viselek.

Belsőre... Szeretek olvasni, elég elmélkedős vagyok, picit félénkebb, de ha kell megmondom a véleményemet. A magam feje után megyek, elég független típus vagyok, de kedves, aranyos lánynak tartanak, elég elfogadó és gondoskodó vagyok, ha valakit szeretek azért megetszek bármit. Igen, vannak fura dolgaim, pl szeretem a régebbi zenéket, filmeket, könyveket stb, meg eléggé sok dolgoban különbözik a véleményem a kortársaimétól, érettebb is vagyok sajnos... Ezért sokan furának tartanak, vagy túl intellektuálisnak.

Nem hittem el eddig, hogy nem fogok senkit találni, de már annyit hallottam olyanoktól, akik ''profik'' ebben, mert már rengeteg pasijuk volt, tudják mi kell a fiúknak, tapasztaltabbak mint én, (nekem meg valóban nem volt még barátom), hogy elgondolkodtam, talán mégis csak az osztályomba járó lányokhoz hasonló 'party girlök' jönnek be a fiúknak, és ezekkel a tulajdonságokkal nem rúgok labdába mellettük.

Az osztályomba járó lányok állandóan azzal nyaggatnak, hogy sminkeljem már magam, hordjak haspólót, járjak velük bulizni, így senkinek nem fogok kelleni, max valami szerencsétlen baleknak.

De nekem nem is kellene valami nagy arcú, érzéketlen, alfáskodó páwa, mint akiket ajánlgatnak a ''barátnőim'', csak egy rendes aranyos, helyes, átlag srác, aki hozzám hasonló, kicsit csendesebb stb...

Viszont, mivel eddig olyat sem találtam elgondolkodtam, hogy esetleg igazuk van a többieknek, változnom kéne mert egyedül maradok. Most itt nem igazán úgy értem, hogy egyedül maradok, hogy szingli macskás néniként halok meg, csak, hogy így nem igazán kellek senkinek, pláne ebben a 'tini' időszakban.

Nem akarom feladni azt a kicsit különc lányt aki vagyok, de már igazán nem tudom mit kéne tennem, annyian mondják, hogy változzak.

Ti mit gondoltok? Szerintetek van esély rá, hogy valaki járna velem, ezeknek ellenére is? Vagy arra, hogy találok ilyen fiút anélkül, hogy buliznék, és sminkelném magam, és mindent közszemlére tevő ruhákban járnék? Vagy tényleg valami olyan van bennem, ami miatt nem kellhetek a fiúknak, mint ahogy mondják?

Köszönöm, ha elolvassátok és válaszoltok! ;)

(Elnézést ha hibás, és nem lett valami nagy irodalmi műalkotás, remélem érthető azért.)

2017. aug. 4. 16:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Őszintén, 20 éves fiú vagyok, ami kicsit túl sok,de ezekből a leírtakból én pont Téged kereslek, szóval tuti találsz hozzád illőt nyugi :)
2017. aug. 4. 16:06
 2/11 anonim ***** válasza:
Számomra tökéletes lennél. Nem bánnám ha összehozna egy ilyen lánnyal az élet mint te.
2017. aug. 4. 16:07
 3/11 anonim ***** válasza:
Ne add fel önmagad csak azért, mert a barátnőid azt mondják. Elég szomorú, hogy nekik ilyen a mentalitásuk. Fiatal vagy még, előtted áll az egész élet. Majd találsz valakit, aki önmagadért szeret. Csak várj türelemmel. Sok hasonló srác van, mint te, csak még nem találtak meg. Várj türelemmel. :) 18/F
2017. aug. 4. 16:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez mind szép és jó,De ahhoz hogy valaki jól kiismerjen téged és megtetsz neki ahhoz nem elég amit írtál (megkell azt élőben is tapasztalni).. mert ugye írni akármit lehet.. de lehet élőben meg megint más véleménye lenne az embernek
2017. aug. 4. 16:14
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! ;))
2017. aug. 4. 16:18
 6/11 anonim ***** válasza:

Én is elég hasonló lány vagyok, mint a leírtak. Sokáig én is gondolkodtam rajta, hogy lehet valami probléma van velem és így nem felelnék meg egy fiúnak sem a korosztályomból, mert csendes, zárkózott vagyok, nem rajongok a mai "menő" dolgokért stb. Aztán mit ad isten, már több, mint másfél éve ismerkedtem meg a barátommal itt gyakorikérdéseken. Ő tökéletesen az a srác, akire mindig is vágytam. Igaz, még valószínűleg 1-2 évig távkapcsolatban leszünk majd, de megbízunk egymásban és nagyon szerelmesek vagyunk! :) Hidd el, te is meg fogod találni azt a fiút, akivel nagyon boldog leszel, aki szeret és megbecsül téged. ;)

16/L (Mindjárt 17)

2017. aug. 4. 16:32
 7/11 anonim válasza:
Szerintem semmikèpp se változz.Már csak azèrt se, mert ha a leírt irányba változnál valószínüleg pont a "tucatfiúknak, páwáknak" tetszenèl,ès te nem ezt akarod.Hidd el van olyan fiú amilyenre vágysz, ès azok a fiúk pont azèrt fognak szeretni amilyen most vagy! Szóval kitartás ès türelem!!Èn kívánom a legjobbakat, ès jó tudni, hogy vannak mèg ilyen kamasz lányok.büszke lehetsz magadra, ès az egyènisègedre. 18/L
2017. aug. 4. 17:07
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Lepontozhattok, odase' neki, de ember, mi ez az álszent szöveg? Leírtál minden pozitív tulajdonságot negatívként, egy mártírnak állítod be magad, hogy most itt dicsőítsenek, hogy milyen király csaj vagy, ez beteges. Úgy írtad le magad, mint a tipikus tini-romantikus filmek főszereplőit: ,,az elveszett, különc lány, akit mindenki lenéz, mert ,,fura"(=fura, ami a real life-ban a normális tulajdonságokat takarja) vagy. Ne csinálj úgy, mintha te lennél a Földön az egyetlen normális ember, vagyis a ,,kortársaid" (amúgy te itt a kortárs szót a veled egykorúakra használod, azonban a kortárs szót az ugyanabban a korban élő emberekre használjuk, ergo a 80 éves szomszéd papa is a kortársad) között az egyetlen normális erkölcsű/viselkedésű lány, mert rohadt sok hozzád hasonló rohangál, merthogy ez az átlag. Törődj bele, hogy nem egy Vörös pöttyös könyvben/Disney lovestoryban főszereplő. Értem én, hogy most eljátszod a saját koránál sokkal érettebben gondolkodó lányt, egy csipetnyi értetlenséggel megfűszerezve, de ne csináld, mert a normális fiúk ezért kerülnek el.

Ne érts félre, valószínűleg sokan leszólnak, te meg bunkónak tartasz, ettől függetlenül nem a kötekedés volt a célom. 17/l

2017. aug. 4. 17:12
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem így vagy tökéletes, és így fogsz rendes kapcsolatot találni, nem olyan srácot, akinek csak "arra" kellesz. :) Szóval ne aggódj az ilyenek miatt. ^^

18/F

2017. aug. 4. 18:40
 10/11 anonim ***** válasza:
32%
Istenem 15 évesen miért félsz attól, hogy egyedül maradsz? (Már bocsi) Amúgy elég szomorú, hogy 15 évesen isznak, cigiznek, pasiznak, buliznak (mondjuk önmagában a bulizással még nincs gond). Meg szerezz igazi barátnőket ne csak "barátnőket". Meg különben semmi baj nincs azzal, hogy nem sminkelsz, én sem igazán sminkelek. Na és? Legalább nem tesszük tönkre a bőrünket idő előtt, mert hosszú távon a smink tönkreteszi a bőröd. Meg az is elég gáz, hogy az osztálytársnőid "profik" a pasizásban mert már rengeteg pasijuk volt. Mennyi az a rengeteg amúgy? Semmi baj nincs azzal, hogy nem vagy egy lotyó akinek már rengeteg kapcsolata volt. Várj az igazira, közhely de mindenki megtalálja a párját, úgyhogy ne aggódj, ilyen fiatalon meg pláne ne. Veled egyidős vagyok de én nem félek, hogy nem találok senkit, pedig nem vagyok egy kimondott szépség. Ráérünk még. Én mondjuk készen állnék lelkileg egy párkapcsolatra meg egy idő után testileg is, de most érted én se jönnék össze bárkivel csak, hogy legyen "barátom", mert minek olyannal összejönni akivel nem érzed azt, hogy összeilletek? Egyetértek veled, hogy nem kellene neked valami érzéketlen, nagyarcú hülye gyerek. Én is olyat keresnék aki helyes de viselkedésre a jó értelemben vett átlag, kedves, meg tud nevettetni, ezek a legfontosabbak. Az nem baj ha kicsit idősebb (de mondjuk max. 5 év), mert az idősebb fiúk általában értelmesebbek. Nem mondom, az idősebbek között is vannak hülyék, de ők már általában érettebbek agyilag (Meg testileg is. Lol. Tehát jobb a testfelépítésük, magasabbak), de persze a mi korosztályunkban is vannak normálisak, úgyhogy tisztelet a kivételeknek! :D 15/L
2017. aug. 4. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!