Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem jön össze sehogy?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze sehogy?

Figyelt kérdés

Velem van a baj? Vagy hogy nem vagyok olyan mint a többi fiú akik hetente váltogatják a lányokat? Ők miben jobbak? Én megértő vagyok(elvileg) de mégsem sikerül...hiába probálok kedves lenni a lányokkal mégsem jön össze...

Mit tudok ez ellen tenni? Hogy hívjam fel magamra a figyelmet?

17/F

2017. júl. 30. 21:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
villants egy bal herét a buszon, utána szerintem mindenki mosolyog majd ha meglát :D :D :P
2017. júl. 30. 21:06
 2/8 anonim ***** válasza:

HA túlzottan kedves leszel, csak friend zóna lesz. Lazának kell lenni, magabiztosnak(ez nem egyenlő a nagyképűséggel) és éreztesd vele, hogy figyelsz rá.

Szóval nem vagy/voltál egyedül ezzel.

2017. júl. 30. 21:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát az önmagában nem elég hogy kedves vagy. De szerintem nincs veled semmi baj még igy láthatatlanba is.

L

2017. júl. 30. 21:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Első sírok rajtadxdddddddddddddddd

Egyébként, hogy ne offoljak. Az a baj, hogy túl kedves és megértő vagy, nem ez kell a lányoknak, mármint kell az is, de ha túlzásba viszed, akkor csak friendzone lesz belőle. Vedd egy kicsit lazábbra az egészet.

2017. júl. 30. 21:15
 5/8 A kérdező kommentje:

3-as köszi szépen :)

Mindenkinek ment a zöld kéz :)

2017. júl. 30. 21:16
 6/8 A kérdező kommentje:
És hogyan vegyem lazára? Mit tegyek hogy laza legyek?
2017. júl. 30. 21:17
 7/8 anonim válasza:

Szerintem kinek mi :) nekem sokkal jobban bejönnek a kedves és megértő srácok :) először legyél szerintem önmagad és aztán a lány jelemétől függ a többi :)

L

2017. júl. 30. 21:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem veled van a baj.

A mai világban a legtöbb embernek sérült a párkapcsolatokról, valamint az önmagáról alkotott képe. Rossz példákat látnak; a szülők elválnak, apu nem szereti anyut, anyu nem szereti aput, anyu és apu nem szeretnek engem sem... amúgy is, x-y szebb és népszerűbb nálam, én csúnya vagyok, és stb-stb-stb...

Ez a kettő keveredik egymással: a rossz példa a párkapcsolatokban, valamint az önértékelési zavarok, és ezért van az, hogy az emberek túlnyomó többsége olyan párkapcsolatokat keres magának, amikben sérüléseket szenvedhet (ahogy azt látta), és amiről úgy érzi, hogy megérdemli.

Az én barátom is egy gyönyörű szép lelkű fiú, akinek előttem nem sok szerencséje volt a nőkkel (én sem vagyok főnyeremény, birkózok a démonaimmal, nem úgy értem, na). De én értékelem, hogy ő kedves, figyelmes, és nagyon szeretjük egymást, igazán jó páros vagyunk, akik mindent meg tudnak beszélni.

Szóval én csak azt tudom tanácsolni, hogy ne változz meg, maradj önmagad, és majd jön valaki, aki azért szeret, ami vagy, nem azért, aminek látszódni szeretnél.

23/L

2017. aug. 3. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!