Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj?

Figyelt kérdés

14eves lány vagyok...tudom meg fiatal. De egyszerűen nehez kibírni hogy látom körülöttem mindenkinek van valakije.

A normális fiúk jönnek be akik nem olyan csúnyák adnak magukra de közben kedvesek figyelmesek bujosak. Imádom az ilyen fiukat de valahogy nem jön össze...

Pedig nem vagyok csunya se egy égi meszelo. Sajnalom hogy itt sírok de már tényleg rossz...

Köszönöm a valaszokat

2017. júl. 30. 20:51
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
sokat válogatsz , ennyi.... majd lesz valami, van még időd...
2017. júl. 30. 20:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én se vagyok se ronda se szép kedves vagyok mások szerint ''cuki'' és el3g bujos vagyok de én semelyik csajnak se jövök be legalábbis még énis ilyen cipőbe járok kb(nem társkeresés céljábol irtam)😘
2017. júl. 30. 20:55
 3/6 anonim ***** válasza:
*16f
2017. júl. 30. 20:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hozzászoksz lassan...én is ugyanígy vagyok ezzel és nem tudok ellene semmit tenni mivel hiába próbálkozom mindenki visszautasít...és a legrosszabb hogy látod hogy aki neked teszik váltogatja a pasikat utána meg sír mert k***ának nézik...

17f

2017. júl. 30. 20:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Fiatalabbként én is így voltam vele, átérzem csajszi :/

Én azért szorítok, idővel találsz valakit ;)

2017. júl. 30. 21:01
 6/6 anonim válasza:
Fiatal vagy. Előtted az élet. Meg talán annyi hogy magasak a z elvárásaid. Kicsit próbálj lejjebb adni. Vagy ha nem akkor várj és úgy is megtalálod akit keresel. Én is kb. egy hete találtam meg a barátnőmet akivel beszélgettem szinte mindennap és jól el vagyunk. Próbáld meg ezt te is és hátha.. 20/F
2017. aug. 2. 03:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!