Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék velük ismerkedni?
Van néhány lány a gimnáziumban, akik bejönnek, de én most leszek tizedikes, ők meg csak most mennek kilencedikbe. Látásból talán ismernek, de még sosem beszéltünk egy szót sem egymással. A kérdésem az lenne, hogy hogyan közeledjek feléjük, hogyan szólítsam meg őket, milyen ürügyet keressek, ami miatt kapcsolatba léphetnék velük? Vagy esetleg írjak rájuk Facebookon?
16/F
Nagyon köszönöm, utolsó, sokat segítettél, nem is tudod, hogy mióta várok már egy ilyen válaszra!
Viszont egy gondom lenne. A hello, szia, mizu nem gáz egy kicsit? Meg utána az, hogy tizedikbe járok. Ez elég nyomulósnak tűnik. A barátodnak tényleg bejött?
Az első és "utolsó" vagyok :)
Figyelj a "Hello szia mizu"-t képletesen irtam! Tehát ugy szolittod meg ahogy neked tetszik! (a szia előnyős lányokkal szemben ezt alkalmazzuk)! Egyáltalán nem nyomulós se gáz ha elmondod hogy ugyanabba a suliba jársz tehát annyira vad idegen nem vagy! A haveromnak 100% bejött :D pedig a lány kicsit flegma az a nehezen kapható fajta és ezek szerint nem! No de próbáld csak meg! Veszteni nem veszittesz semmit! :)
Oké! :D
És ha szóba kerül, hogy miért írtam rá, akkor mit mondjak? Mondjam az igazat, hogy ismerkedni akarok, vagy dobjak be valami mást, valami körítést? Melyik a célravezetőbb? És ha utána el szeretnék kezdeni vele beszélgetni, akkor milyen témáról lenne a legjobb?
Ha kérdi hogy miért irtál arra ott van a kérdés amit feljebb irtam hogy "nem gond amugy hogy rád irtam?" ilyenkor ha megkérdezi miért akkor izéhozé...
Nos akkor ha megkérdezi akkor csak mond azt hogy kicsit szeretnél ismerkedni vagy ha ez nemjó akkor találj ki valamit hisz nem lesz ott meletted senki aki fogja a kezed :D
A téma választás pedig igen fontos! De ha elösször kérdezgettek egymásról az se utolsó szempont! Kérdezel,ö kérdez,válaszolsz,elmondod a témában a saját véleményed! Segittek én csak azért ne kelljen mindent a szádba adni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!