Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valami lelkitárs detektort...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami lelkitárs detektort tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Régóta arra vágyok, hogy megtaláljam azt a személyt, akivel egy életet leélek, de egyre inkább eltűnik az ebbe vetett hitem. Ha létezik, hogy találjam meg? Örülnék valami EBay-en vehető készüléknek, ami kijelzi, hogy ki a lelkitársam, és merre van, nem akar valaki feltalálni egyet? :D Újra előtört a magányérzet, és foglalkoztat a téma.

18/F

Ez az egyetlen dolog, amivel kapcsolatban nem tudom elfogadni a valóságot, és a racionalizmust melegebb éghajlatra küldöm. Szóval vagy egy módszer kéne arra, hogy hogy ne legyek ilyen, vagy hogy fogadjam el, hogy ilyen vagyok. :D

2017. júl. 28. 19:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
Ebay-en minden van szóval keresgess sokáig és szerintem tutira találsz:D Egyébként ritka az mikor 18 évesen valaki megtalálja azt az embert akivel leéli az életét:) 18/L
2017. júl. 28. 19:41
 2/17 anonim ***** válasza:
48%

Milyen vagy ? Nem értem :D

Igen, a magány szar dolog.. bár én szeretem , minèl több embert megismerek, és csalódok bennük, és minél több csajtól csak az átbaszást kapod, jobbik esetben rögtön nem-et , mar kicsit úgy érzem én is. Jobb feladni...

2017. júl. 28. 19:45
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is örülnék egy ilyen szerkezetnek. Bár azzal minden túl könnyű lenne. Ha létezne ilyen, akkor elveszne a szerelem varázsa, mert az egészben az a legjobb, hogy izgatottan várod, hogy megtaláld a nagy ő-t. Néha találsz egy-egy kisebbet, csalódsz bennük, tanulsz a hibádból. Sose tudhatod, hogy ki az, akivel majd végül leéled az életed, de amikor megtalálod, akkor a sok várakozás hirtelen értelmet nyer, és mivel sokat vártál rá, jobban meg fogod becsülni. Képzeld csak el, hogy milyen unalmas lenne, ha rögtön tudnád a másikról, hogy ő a lelkitársad. Az életben az a szép, hogy bonyolult. :)
2017. júl. 28. 19:54
 4/17 A kérdező kommentje:
2-es, ritka ha elutasítanak, nem ezzel van a gond. Az a probléma, hogy nem tetszik a mai értelemben vett párkapcsolat fogalma, hogy együtt vagyunk egy ideig, azt is korlátozott körülmények között, visszafogott érzelem kinyilvánítással, és max pár év múlva véget ér. :) És csalódtam én is eleget, nem akarok többet, nincs kudarcvágyam, emellett feladni sem akarom, maximum változtatni a célon, ha nem jön össze.
2017. júl. 28. 19:55
 5/17 A kérdező kommentje:
3-as, félek, hogy a sok csalódás után még ha megtalálom is elszúrom a bizonytalanság miatt.
2017. júl. 28. 19:56
 6/17 DollarDog ***** válasza:

Kicsit most flegma leszek ezért előre is elnézést! :D

Kéremszépen! Férfi vagy nő vagy? :D mást nem látok sokszor ebben a témában mint hogy a lányok mellett a fiuk is itt nyavajognak! Miért nem tudtok férfi módjára viselkedni és elfogadni hogy ha MOST nem találsz olyan csajszit aki az ideálod vagy akivel leélnéd az életed akkor KÉSÖBB rádtalál? De ha még csak nem is keresed vagy teszel azért hogy hümm fel kéne szedni valami csajt akkor kimozdulok elmegyek egy retkes szórakozóhelyre azt ottvan! De mint mondtam elötted(k) az élet! Lesz annyi időtök a csajokra hogy azt el se hiszed! Én is ebben a cipőben járok mégse kezdek el sirni hanem eljárok ide-oda bulizni próbálkozom és nem azon gondolkozok hogy egyedül fogom akkor leélni most az életem? :/ kicsit változtassatok hisz te is kedves kérdező,felnött férfi vagy már :D

2017. júl. 28. 20:05
 7/17 A kérdező kommentje:

DollarDog akkor én is flegmán reagálok, ha nem gond. :)

Kérlek definiáld nekem a férfi fogalmát. Mint mondtam, ez az egyetlen dolog, amiben nem érzem magam érettnek, eljárok nyári munkára, foglalkozom a külsőmmel, rendszeresen edzek, erősítem magam fizikailag és szellemileg is, akkor most mondd el, hogy miért nem viselkedek férfi módjára? Őszintén hogy jössz ahhoz, hogy lebecsülj egy érzelmi, általam önerőből szabályozhatatlan tulajdonságom miatt? :D

Ha nem csak nézted volna a szöveget, hanem fel is fogtad volna, akkor eljutott volna az az információ is az agyadig, hogy nem párkapcsolatot akarok, hanem az álomvilágomban lévő szerelmet, kapcsolatokból bőven jutott már sajnos, bele is untam, nem akarok többet, most is kaphatnék nőt, de nekem nem az kell, nem is a magánnyal van bajom, hanem a lelkitárs hiányával.

Nem tudom élvezni a szórakozóhelyes nőket, nem akarok próbálkozni náluk.

Ettől függetlenül kapsz egy zöld kezet, mert mindig nevetek, ha valaki teljesen szembemegy a kérésemmel, így végülis örömet okoztál. :D

2017. júl. 28. 20:30
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyel hamburgert! Csak a zold miatt mondom ( 2gt kerek)
2017. júl. 28. 20:40
 9/17 A kérdező kommentje:
3 lett, maradhat?
2017. júl. 28. 21:08
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem éppen van egy fölös dedektorom :D

Olcsó, alig használt.

Ha érdelek jelentkezz! :D

2017. júl. 28. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!