Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis Dávid Attila kérdése:
Össze jöhetne valakivel valami?
Figyelt kérdés
13 éves srác vagyok(mingyart 14) de mindenki 15 évesnek néz meg még nővérem barátnői is mondják hogy milyen helyes vagyok meg hogy sokkal idősebbnek nézek ki.A helyzet az hogy ugye most megyek 8.-ba és ha valami idegennel talalkozok azt mondom 15 vagyok ez gáz?Meg még az hogy nekem az ilyen 14-15 éves lányok jönnek be de a strandon is mindig szemeznek velem meg én is velük de utána semmi szóval nem merek lépni mert gáz ha odamegyek egy lányhoz.De már nagyon szeretnék barátnőt.Vallami csajozós tippeket írjatok légyszi meg erről az egészről véleményt.2017. júl. 23. 15:55
1/6 anonim válasza:
Ha azt mondod neki hogy 15 vagy az nem gáz, csak akkor ha kiderül...
Én is 13 vagyok még pár hónap és 14, de engem már néztek 10 évesnek is úgyhogy örülj hogy nagyobbnak látszódsz.:D
A tippekel meg csak annyit hogy ha szemeztek akkor odamész és megkérdezed hogy nem-e innál velem egy turmixot ha idegen akkor meg? Azt se tudja hogy ki vagy ezért következménye nem lesz....(nem mintha bármi lehetne is xd)
2/6 anonim válasza:
15 vagyok, és ha valaki azt mondaná nekem, hogy 15, tök jól ellennénk, majd kiderülne, hogy alig 14, kiakadnék. Ha már ezzel se őszinte, miben hazudhatott még?
Most ha nem is hazudsz, érted a logikáját, ugye?
3/6 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló.Szerintem ha elvagy valakivel akkor nem számít a kora és ezt kegyes "hazugságnak" se merném mondani mert csak az érdekében mondtad mert ha előre tudja hogy 13 vagyok szóba se áll velem.
2017. júl. 24. 01:54
5/6 anonim válasza:
Ha tényleg 15nek néz ki,akkor mit számít az az egy év?
6/6 Tóth Péter Tamás válasza:
Nem bűn egy kis élvezetért hazudni a korodról ;) 17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!