Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a gyökerek jobban bejönnek a lányoknak?
Amúgy igazad van, elmondjam ezt honnan tudom?
- Vidéki iskola, attól függetlenül nekem +100.000 fős város, fővárosban születtem
- Nagyon leégtem ilyenekkel, hogy ecsetfej közben IQ 70-80, bármilyen normális haverom kérdezné - te haver milyen iskolába jársz? (erre mit mondjak?)
- Az összes lány ott, volt úgy hogy mind a kettő meg volt, szépség, ész, az a kettő nagyon üt, és mivel kevés ilyen volt ott mint én, hogy az ilyenek védjék őket ne szenyózzanak velük, egyből velük voltak
- Kb. ilyen városban is nyugi, csak ott nem teljesen az a lényeg hogy mennyit nyomsz le valamiből, hogy milyen telefon ruha, meg legyen minden, és mind a kettő f.ság
Félre ne értsétek, én konzervatív vagyok, szerintem egy lánynak főznie kell tudni a fiúnak meg inkább szerelni fát vágni stb. és a fiúnak kell inkább gyúrnia, lánynál szerintem undorító. Bocs ha sértek, de akit sértek az ismeretlen, írjon rám nyugodtan nyilvánosan tényleg nem vagyok rosszindulatú :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!