Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy a gyökerek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a gyökerek jobban bejönnek a lányoknak?

Figyelt kérdés
Lányok miért van az hogy többségében a gyökerekre(bunkó paraszt aki szarba se vesz) buktok persze tisztelet a kivételnek, miért kerülnek hátrányba a kedvesebb, mondhatni lovagiasabb srácok, mint pl jómagam? 17F

2017. júl. 18. 22:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én pont ezértbszeretek itt gyk-n létatlanban ismerkedni. Lép nélkül rögtön a személy belsőjét ismered ki, és ha megfog, akkor a belseje fog megfogni, nem a külső. Mér sikerült egy lénnyal így megismerkednem, hogy képcsere után kiderült, hogy külsőre nem igazán széo, de besőre annyira megfogott, hogy ezt simán képes vagyok ognorálni. Csak sajna itt jpn képbe a gyk-s ismerkedés hátránya. Nem tudod, hogy mennyire él távol az illető. Az előbb említett lény 250km-re lakik... Na a lényeg, hogy itt azbegyii válaazoló tökéletesen leírt, hogy az emberek a felettük levő kategóriákhoz tartozókhoz vonzódnak. De nem feltétlen bunkó parasztokhoz vonzódnak, de vannak ilyenek is. De nem biztos egyébként, hogy az akit te bunkó parasztnak hiszel az tényleg az is.
2017. júl. 20. 09:22
 12/12 anonim válasza:

Amúgy igazad van, elmondjam ezt honnan tudom?

- Vidéki iskola, attól függetlenül nekem +100.000 fős város, fővárosban születtem

- Nagyon leégtem ilyenekkel, hogy ecsetfej közben IQ 70-80, bármilyen normális haverom kérdezné - te haver milyen iskolába jársz? (erre mit mondjak?)

- Az összes lány ott, volt úgy hogy mind a kettő meg volt, szépség, ész, az a kettő nagyon üt, és mivel kevés ilyen volt ott mint én, hogy az ilyenek védjék őket ne szenyózzanak velük, egyből velük voltak

- Kb. ilyen városban is nyugi, csak ott nem teljesen az a lényeg hogy mennyit nyomsz le valamiből, hogy milyen telefon ruha, meg legyen minden, és mind a kettő f.ság

Félre ne értsétek, én konzervatív vagyok, szerintem egy lánynak főznie kell tudni a fiúnak meg inkább szerelni fát vágni stb. és a fiúnak kell inkább gyúrnia, lánynál szerintem undorító. Bocs ha sértek, de akit sértek az ismeretlen, írjon rám nyugodtan nyilvánosan tényleg nem vagyok rosszindulatú :D

2017. júl. 25. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!