Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaha belém szerethet újra?
Volt egy srác, aki tavaly szerelmet vallott nekem. Nem igazán jött be külsőleg, de a személyisége tetszett, emiatt barátok maradtunk. Azóta nem nagyon beszéltünk, nem is láttam...egészen a múlthét szombatig egy szórakozóhelyen. Teljesen kiedzette magát, megnövesztette a haját, szálkásodott nagyon sokat....egyszóval totál megváltozott. A haverjaival ült, én meg a barátnőimmel, megismert, de konkrétan le se szart, csak köszönt, azt is így félvállról.
Nincsen senkije azt tudom, és azt is, hogy nagy csalódás volt számára, hogy a múltban elutasítottam. De most úgy érzem, hogy változtak az érzéseim iránta.... Érdemes lehet beszélni vele?
Hat az egy dolog h teperni szeretnel viszont realizalnod kell h ugyanaz az ember maradt belul ( esetleg kicsit valtozott) annyi a kulonbseg h izmosabb lett
Mivel ilyen a kulseje szamodra felertekelodott mindene de akarhogy is nezzuk jelen esetben a vonzalom a kulsobol indul ki.
Azelott is tetszett a szemelyisege de annyira mar nem volt jo h osszegyere vele
Nem lattad meg benne a lehetosegeket csak most.
Persze nem itellek el de ha akkor nem volt eleg jo neked akkor most se lesz mert egy tartos kapcsolatban a belso a legfontosabb mert mikor azt mondod valakire h szeretlek nem az izmaiert szereted hanem azert aki o valojaban
Szemelyszerint en nem szeretnem ha bki ezert gondolna meg magat mert egyaltalan nem tudnek vele hosszu tavu kapcsolatra gondolni
De mindenki valtozik...o is valtozott...hatha te is fogsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!