Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hanyagoljam, vagy pedig próbáljam meg? Többi lent.
Bemutatkozás: 13 éves fiú vagyok, átlagos testalkattal, 168 cm vagyok.
Történet:
13 évesen tudom, hogy nem kéne még ezen gondolkoznom, de egyszerűen valahogy megesett a fejembe ez a gondolat. Ti mit tanácsoltok? 8.-ban kezdjek neki a párkapcsolatoknak, vagy még várjak az igazira? Mielőtt jönne a kritika áradat, elmondom, hogy nem itt akarom magam "elárverezni", hanem csak a véleményetekre vagyok kíváncsi. Előre is köszönöm a válaszotokat. :) A további jókat nektek.
Ha komolyan gondolod (mármint amennyire ebben a korban lehet) akkor miért ne? 13 éves voltam amikor először barátom volt, a dolog 7 hónapig tartott, és persze semmi olyat nem csináltunk. Csak ölelés meg ilyesmik. Tehát a csókig se jutottunk el (közben persze betöltöttem a 14-et is), de igazából azt se bánom. Ezután idáig csak 1 barátom volt (tehát eddig összesen 2), de az se volt olyan.
Lehet hogy neked is jó lesz, ha úgy érzed felkészültél, akkor vágj bele ;)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!