Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszek egy lánynak sem?
A kérdésed végének eléggé ismerkedős szaga van (vagy na), de sebaj, valószínűleg nem törlik ennyi miatt :D
Hogy ne csak offoljak: amit leírtál, majdhogy "szép és jó", de már ebben a néhány sorban is volt, amit összevissza írtál. Én korodbeli lányként mondom, hogy lehet felőlem egy zsák krumpli is az illető, ha el tudok vele beszélgetni tartalmasan, nem csak arról, hogy mekkora eső volt vagy miért épp miért zárt be a sarki kisbolt, úgyis szimpatikus lesz.:D
Ehm, a magasságoddal nemhogy nincs baj, de így magasabb csajoknál is próbálkozhatsz. Annyira szoktam sajnálni a 160-165 centi körüli fiú ismerőseimet, amikor panaszolják nekem, hogy milyen nehéz náluk alacsonyabb/velük egymagas baratnőt találni, szóval az önbizalomszerzést szerintem kezdhetnéd azzal, hogy megbecsülöd azt, hogy ilyen magas vagy.:D
A súlyodra nem nagyon tudok mit mondani mert ilyen magasságnál nem tudom, ez hogy nézhet ki, de tényleg elég soknak tűnik így leírva. Ha fogynál, jelentősen több önbizalmad lenne, hidd el nekem, én is így vagyok.:D (Csak lehetőleg ne hízz vissza, mert akkor mégrosszabb lesz az egész...)
Ez aranyos (?), hogy szinte már "zaklatod" a kiszemelt lányt:D, de azért hagyj neki szabad teret. Nekem is van egy srác ismerősöm (aki mellesleg picit hasonlít rád:)), akinek azt hiszem, egy időben tetszettem és szinte minden nap írt, amikor már egyáltalán nem volt témánk, emojikat küldözgetett, amikor azokat is meguntuk, akkor áttért a matricákra és így tovább... Mivel nekem ő nem jelentett többet egy ismerősnél, akivel valójában nem illenénk össze (nem tudom, neki ez hogy nem tűnt fel akkoriban), nem tudtam kezelni a helyzetet, egyre ritkábban válaszoltam, hátha észreveszi magát. Mostmár csak néhanapján dob egy "sziamizuhogyvagyhiányoztál"-t, de szerintem szegény még mindig abban az álomban él, hogy majd egy szép napon hirtelen megtetszik nekem, pedig én csak próbáltam nem bunkó módon elküldeni másfelé. A tanulság csak annyi akar lenni, hogy vedd észre, hogy mikor kezd elege lenni belőled a másik félnek, attól nem fogsz megtetszeni neki, ha egész nap írod neki akár a semmit is.:) Persze ha ezzel eddig is így voltál, akkor nem írtam semmit.:D
Maradj kedves. Szerintem a kedvességgel lehet a legjobban helyet foglalni egy lány szívében (hah, már majdnem költői voltam:DD), a flegmafszok maximum néhány 12-13 éves elkényeztetett pcsának jönnek be. Majd rájönnek ők is, hogy egy beképzelt sügér mellett úgysem lesznek boldogok, mert egy fárasztó nap után néhány jó szó mindennél többet ér.:)
A visszahúzódóság szerintem rendben van, ha így érzed jól magad. Pld. én egy intovertált és félénk sz@rdarab vagyok és én így is vígan élek, akinek pedig ez nem tetszik, az keressen egy bulis csajt vagy bánom is én.:D
Á, nem tudom, ez így nagyon semmilyen lett, de na, itt is lassan éjfél van.:D
Szóval a lényeg, hogy csak higyj magadban és biztosan lesz olyan lány, akinek tetszeni fogsz... Vagy lehet, hogy már van is, ki tudja. ( :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!