Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy alig 150 magas lány egy majdnem két méteres fiúval? Nagyon gáz?
Az egyik évfolyamtársamról van szó. Együtt vagyunk nyári melón, és iszonyatosan megkedveltem, kedves velem, ha segítségre van szükségem, rögtön ugrik, és bármit elmondhatok neki.
Viszont... 18 éves létemre csupán 148 centire sikerült megnőnöm, a kiszemelt srác pedig 196(!) cm. Attól félek, hogy a magasságom miatt szóba sem jöhetnék nála, 20 centis magas sarkúban is nevetségesen nagy lenne az eltérés.
Szóval arra lennék kíváncsi, hogy ti mit gondoltok, fiúként össze tudnátok jönni egy ennyire alacsony lánnyal? :/
Gyakran csipkelődik a magasságommal, meg erre utaló beceneveket ad. (Törpilla, Frodó, kobold, manó)
Múltkor egy baráti összejövetelen voltunk, én pedig egy csinos ruhát vettem fel. Egy darabig nézegetett, majd mosolyogva oda szólt, hogy "Ilyeneket is árulnak a gyerekrészlegen?"
Az összes exem 170 cm körül volt, de már ők is nagyon alacsonynak tartottak. :/
Egyáltalán nem gáz, és van aki cukinak is tartja az ilyen párokat. :) Azt persze csak a fiú tudja, hogy zavarná-e őt, de nem hiszem.
Nálunk ugyan nincs ekkora különbség, de én is alig érek a barátom válláig, én 152 centi vagyok, ő pedig 185. :D De nem zavar minket a magasságkülönbség, teljesen meg lehet szokni. :)
17/L
[link] xdddd
bocsi a poénért, remélem nem bántottalak meg, de nem hagyhattam ki xd viccet félretéve amúgy nem gáz, viccek mindennel kapcsolatban vannak, szóval engedd el, hogy ki mit gondol, az a fontos, hogy ti jól érezzétek magatokat
a leírtak alapján amúgy szerintem bejössz a srácnak, mert ezek olyan aranyos, flörtölős beszólogatások, szorítok nektek! :D 17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!