Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öbizalmat lehet venni?
Ez inkább pszichológiai, mintsem párkapcsolati, viszont ez kihat arra. Lehet nem ez az első ilyen kérdés, de szeretnék megerősítés kapni. Szóval, ha egy lány mondjuk nem egyszer néz rám, akkor az tulajdonképpen mit is jelent?
Ráadásul ilyen eset természetesen nem is egyszer történik meg egy hetem alatt. Sokan mondták már hogy nem értik miért vagyok olyan visszahúzódó ezen a téren és, hogy az én személyemben nem aggódnának, de a lényeg legyen az, hogy azért, mert félek a kapcsolatoktól, hogy nagyon megbántanak ami így is sokan rontana azon a kevés önbecsülésemen is ami van. Meg, hogy mindent túlbonyolítok a fejemben, és így semmi nem történik. Egyébként szeretnék egy lány barátot, nem arról van szó hogy félek tőlük, csak attól amire képesek.
Szóval, kinek volt még hasonló esete, és hogy oldotta meg azt, ha megldotta ? Meg természetesen azt is szeretném tudni, hogy tényleg mit jelent az, amikor egy lány szinte belebámul a szemeidbe, és így természetesen te nem mered tartani a szemkontaktot, mert annyira fura érzés, és szégyenedben inkább elnézel. Olyan mintha leütné a tekinteted.
Két külömböző kérdést tettél fel
1.Nem lehet venni önbizalmat,ez fejben dől el,hogy van vagy nincs,sportolj vagy mit tudom én csinálj valamit amiben jó vagy és ha jönnek az eredmények megnő az önbizalmad is.
2.Ha egy lány belebámul a szemeidbe akkor 50%,hogy tetszel neki,tehát vagy igen vagy nem,ezt csak ő tudja,de ha sokat néz és hosszú ideig akkor valszeg tetszel neki,ennyi.
Hány éves vagy, kedves kérdező, hogy így el vagy "keseredve"?
Én is elég önbizalomhiányos vagyok egyébként és én sem tudok szemkontaktust tartani...:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!