Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit tenne a helymben, merre lépne tovább? 18N
Figyelt kérdés
leírom röviden,15 éves korom óta volt két nagy szerelmem,egyik testvérem gyerekkori legjobb barátja és tőle bátyám eltiltott.Azta akarta bátyám hogy az öccsével randizgassak,aki végül is szerelmes belém!Van egy legidősebb testvérük ő múlthéten elcsábízott.Ebből a két legidőssbb testvér kint él németbe.A legkisebb aki szeret engem itthon lakik ahol én is mo-n. Ezt a sztorit követi egy kisértetiesen hasonló történet,egy másik férfival is ismerkedtem,de aztán az öccse még inkább megtetszett,az öccsével folyamatosan tartom a kontaktot,közben volt egy olyan sztori hogy a srácnak volt egy gazdag barátnője,én pedig emiatt a nő tesvérévnek szeretőjd lettem.Mondanom sem kell,hogy ennek aztán vége lett,közben a valódi szerelmem is szakított a barátnőjével,pedig majdnem sógorom.lett..most ez egy elég különös sztori de a srác ezután fogta magát és ki is ment külföldre,de mégis a karma mindig összehoz vele így vagy úgy ..Ő kint él ausztriába,bátyám szint ugy kint él,ráadásul még bátyámtól ott kint kb.2 óra távolságra dolgoznak egymástól.És ez a kis távolság azért lényeges hogy leirtam,mert épp most fejeztem be a sulit,érettségit és nagyon ugy néz ki megyek ausztriába tesomhoz.Szóval elkerültünk egymástól ezzel a fiúval,most pedig megint közel leszünk egymáshoz egy idegen országban.Ráadásul tesóm kinti haverja udvarolgat nekem,és ő is nagyon tetszik nekem,már kérdezgeti is mikor megyek ki hozzájuk,meg hogy.majd lesz munkám kint csak menjek már. nem a pasik miatt am is ki akarok költözni,szükségem van egy új életre ezek után.Csak bátyám félt!De ki fogok valószínű menni!Szerinetek helyesen döntök ha azzal a sráccal kint is talizgatok majd vagy ne?2017. júl. 3. 17:58
1/7 A kérdező kommentje:
jaaa es tudok helyesen irni,de mobilrol felrepotyogom
2017. júl. 3. 18:00
2/7 anonim válasza:
Biztan állíthatom,nem neked valóak a férfiak.
3/7 anonim válasza:
Szerintem ülj le és olvasd át amit leírtál és ha megtetted, minden kérdésedre választ fogsz kapni.
4/7 anonim válasza:
Csak én nem értek majdnem semmit?
5/7 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Szerintem attól, hogy tetszel valakinek nem kell egyből összejönni vele. Annyi mindent tudnék írni, de nem ismerlek
6/7 domci69 válasza:
Tehát a bátyád eltiltott a másik bátyádtól azért hogy az öcséddel randizz? dafaq? Aztán koppintottad a tesóidat valami gazdag hapsinak az öccsével akivel vége lett de most kiment oda ahol a bátyád lakik aki eltiltott a másik bátyádtól? DAFAQ? Egyre jobb a story. És van a bátyádnak a haverja aki neked szintúgy bejön mint a 2 bátyád és az öcséd és a gazdag csávó tesója? watafak? wumen? Neked nem valóak a férfiak. De persze dugjá'. Jó utat.
7/7 anonim válasza:
"leírom röviden" Eddig el is olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!