Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lovagláskor hogyan lehet tovább bírni?
Figyelt kérdés
Szeretem, ha a Barátnőm lovagol rajtam, csak az a gond, hogy néha akaratlanul is elélvezek. Ugye ebben a pózban a Nő irányít, és alulról nem igazán tudom szabályozni a behatolás mélységét/ütemét, minden Tőle függ. Ti hogyan próbáljátok ilyenkor késleltetni a magömlést?2017. jún. 8. 12:35
1/21 anonim válasza:
Pont váltok,vagy eleve az elején lovagol és utána én mozgok alatta,kicsit megemeled kézzel.
3/21 anonim válasza:
Olyan gondod nincs ,hogy maga a látvány is közrejátszik a korai magömlésben?
Csak azért kérdezem,mert amikor ez a póz volt soron és mozogtam barátomon,Ő arra panaszkodott ,hogy a látvány miatt nem bírja sokáig,aztán kitaláltam ,hogy bekötöm egy kendővel a szemét és valóban tovább bírta.:-)21/L
4/21 anonim válasza:
Fordított lovaglóban fogd meg a popsiját és Te diktáld az ütemet.
5/21 anonim válasza:
Nem a látvány a kulcs.
Hanem a hanyatt fekvő helyzetben történő rendszeres maszturbáció. Ha arról leszokik, tovább bírja. Tapasztalat.
7/21 anonim válasza:
Szólj neki, hogy lassítson, vagy ne olyan intenzíven csinálja...de segít a pózváltás is...
8/21 anonim válasza:
Mondjuk én meg szoktam fogni a csípőjét és lelassítom pl.
9/21 A kérdező kommentje:
A lassítással az a baj, hogy nem mindig elég. Ha meg is áll, attól még érzem a meleg barlangot, ami elég lehet az elsüléshez.
Jó lenne kézzel lassítani Őt a mozgásban, csak az a helyzet, hogy gyakran ki vagyok kötve, így nem tudok beavatkozni, max. szólni, de addigra általában már késő, élvezek...
2017. jún. 8. 15:03
10/21 anonim válasza:
Szólni kell,hogy hagyja abba,ha az nem elég ha lassít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!