Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lovagláskor hogyan lehet tovább bírni?
Hány percig birod?
Gumival csináljátok?
Elég érdekes a kapcsolatunk külső szemmel, ilyen alá-fölérendeltségi viszony, de nekem tetszik. A Barátnőm hét közben nem enged elélvezni, csak pénteken, szombaton és vasárnap van szex, de akkor is csak egy menetet engedélyez. Ezért is kellene tovább bírnom, mert ha egyszer elsülök, leszáll róla, hogy "ennyi volt" és visszateszi rám az erényövet, amit máskor viselnem kell (a kulcs nála van természetesen). Ő meg kielégíti magát előttem, néha többször is, de nekem már nem jut szórakozás aznap. A kezem csak akkor oldozza el, ha az övet már feltette, így esélyem sincs még egyszer kiverni stb..
Általában szombaton, de főleg vasárnap már jobb a helyzet, de péntekenként nagyon hamar végem van az egész heti várakozás után. Mondjuk ez nem is csoda, de azért jó lenne hosszabban szeretkezni Vele, pl. gondolatok elterelése stb.. Amúgy nem zavar ez a korlátozása, legalább jól viselkedek hétköznap, nehogy megvonja még a hétvégi játékot is.
Pedig pont hogy úgy lehet a legtovább bírni! Sokkal nehezebb visszatartani ha szemből vagy hátulról dugod!
Mekkora csicska vagy már hogy te vagy kikötözve! Szégyen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!