Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan győzhetném le ezt a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzhetném le ezt a érzést?

Figyelt kérdés
Most fogok menni a barátomékhoz elsőnek és nagyon félek mi lesz ha nem fogok tetszeni az anyukájának és nem tart mégse szimpatikusnak.Hallani hallott már dolgokat rólam az alapján azt hallottam vissza,hogy aranyosnak tart de valahogy kis kori tulajdonság szorongósabb vagyok idegen emberek előtt és új helyen.Félek,hogy mégse lesz olyan jó véleménnyel rólam mert ő ismerte az előttem lévő csajokat is és ők olyan belevaló csajok voltak én pedig nem akarok kis félénk rúd kiskacsának tűnni mellettük de valamilyen oknál kifolyólag nem tudok úgy elmenni ismeretlen helyre,hogy ne vágynék haza a jól megszokott környezetembe.Nem akarom,hogy negatívumként érje az,hogy én nem tudok olyan jól elbeszélgetni vele mintha otthon lennék túlságosan látszik rajtam,hogy be vagyok feszülve. Mit tegyek,hogy kicsit csillapodjon ez az érzés.Tudom,hogy nem fog megenni az anyukája meg nem fog bántani mert hallotakból én is aranyosnak tartom de nem akarok leszerepelni emiatt a tulajdonságom miatt előtte.
2017. jún. 30. 20:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Valószínű az anyukáját nem fogja zavarni, hogy te csendesebb vagy első pár találkozáskor, sok ember szorong ilyen helyzetekben. Esetleg a barátod megemlítheti a szüleidnek, hogy te egy kicsit félénkebb vagy, így már tudni fogják, hogy mire számítsanak. Idővel, mikor megszokod azt a környezetet úgy is jobban megnyílsz nekik :)
2017. jún. 30. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!