Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedüllét ellen mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim és ez annyira rossz. Senkit sem érdeklek, és ez már kezd unalmassá válni.
Mit tehetnék?
16L
2017. jún. 28. 14:50
11/13 A kérdező kommentje:
Hát próbálom de nem megy. Mellesleg te nem vagy egyedül mert van egy kutyád. Nagy dolog ám. Amikor volt kutyusom én sem éreztem igy magam. Imádtam vele lenni de aztán vége lett ennek az álomnak is. Azóta nincs kutyám és máris rosszabb.
2017. jún. 28. 22:00
12/13 A kérdező kommentje:
Vennék. De nem engedi hogy legyen
2017. jún. 28. 22:06
13/13 anonim válasza:
Ne legyél ilyen, mindjárt elsírom magam. Szedd össze magad, mert ez a legrosszabb amit tehetsz magaddal. Ha ilyen depis vagy, senki nem akar majd veled lenni, mert rájukragasztod a negativitásodat. vegyél egy kutyát akkor, az enyém mindig igényli, hogy az ölembe mászhasson pedig 50 kg körüli :D lehet szeretni őket, de a problémádat csak elfedi, inkább emberek iránt mutass ki érzelmeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!