Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájuk akarok ijeszteni, hogy végre figyeljenek rám, mit tegyek?
Sziasztok! Abban a reményben írom ezt, hogy tud valaki értelmes ötletet adni, hogy mégis hogyan ijesszek rá a "szeretteimre". Senki sem foglalkozik velem, hónapok óta hánykolódok családról-családra, mert a szüleim les*arnak, a testvéreim meg alig tudnak segíteni, bár igyekeznek. Nem akarok meghalni, de nagyon vágyom már arra, hogy egy szakemberrel, vagy valakivel elbeszélgethessek, és lássák a szüleim, hogy itt vagyok.
Sajna amikor megkérdezik, hogy mi a baj, kb 2 perc után már terelik a témát, mint pl: amúgy új cipőt vettem, stb... A lányoknál sincs szerencsém, ritkán merek oda menni személyesen is, de ha sikerül, általában párbeszédig jutok, telefonszámot, vagy facebook elérhetőséget nem kapok. Elegem van, hogy egy kutyahúgyos matracon élek, ma reggel is lehánytak. Járok dolgozni most nyáron, de nem érzem, hogy élni akarok, mert tulajdonképp nincs miért. Sokat agyalok azon, hogy besétálok a boltba és veszek egy doboz altatót/nyugtatót és viszlát. De ha nem is meghalni, de legalább rosszul lenni annyira, hogy mentőnek kéne elvinnie, hogy ráijesszek ezekre a barmokra.
Egyszer már próbáltam teljesen titokban végezni magammal, de csak annyi sikerült, hogy másnap a gyógyszerektől tompa voltam, és zsibbadtam.
17/F
Tanulj meg a magad ura lenni!
Küzdj azért, hogy kitörj ebből!
Ehhez minden erődre szükség lesz!!
Robert Zemeckis aki a világ legnagyobb filmrendezői közül az egyik, egy olyan családból származik ahol mindent elnyomtak benne!!!
Ma már nem beszél a családjával, ha ilyen emberek vesznek körül megbocsájtott érzéssel kell őket otthagynod: ÖRÖKRE
Keanu Reeves, Chris Pine-híre színészek akiket teljesen elnyomtak egész gyerekkorukban.
Egy interjúban mondta egyszer Chris, hogy képtelen olyan emberekkel együtt lenni akik "jól" érzik magukat.
18 éves voltam, semmi probléma, tökéletes élet.
Most egy lány miatt teljesen megértem és ugyanígy gondolkodok!!!
Megértelek téged is, ez pokoli, de ÉLNED KELL
17 vagy, vár rád az élet.
Lányok, egy nagy szerelem mindenkire vár, még lehet akár olyan tökéletes nőd mint Anne Hathaway, hisz neki a férje szintén árva volt!
Amúgy sajnos több az ilyen sztori mint gondoltam volna.
Még pár hónapja találkoztam régi árva haverommal aki szerencsére jól jött ki a dologból és büszkén mesélte:
-2 éve váltottam le a kínai cipőt Nike-ra.
Büszke voltam rá, azóta volt már trópusi szigeteken, dolgozott itt-ott.
Pedig a srácot az anyja otthagyta születésekor, aztán úgy nevelték, hogy náci legyen.
Mellettem lett nyitott a világra meg ilyenek, segítettem neki mint barát, aztán ment az útjára ő is.
Próbálj szerezni legalább 1 barátot.
Idősebb vagy fiatal mind1.
Aki megért.
A gyógyszereket felejtsd el azonnal!
Átérzem a helyzeted. 3 éve ki akartam ugrani egy kamion elé, aztán mégsem mertem. De terveztem a következő alkalmat. Erről sokáig senkinek nem beszéltem. Én sem akartam meghalni, csak kicsit magamra hívni a figyelmet. 2 nappal a sikertelen próbálkozás után ismertem meg a páromat, szóval vicces történet. :D
Sajnos ő messze lakik, így csak havonta egyszer látjuk egymást. Megismerkedésünk után jobban éreztem magam, de pár hónapra rá a suliban óra közepén rosszul lettem, ami nem tűnt fel senkinek (mert az osztályban mindenki levegőnek nézett mindig is), titokban szóltam anyámnak, aki bejött értem és vitt az ügyeletre. Ezután derült ki a betegségem, aminek köszönhetően nem lehet gyerekem, de ki is szedték az egyik petefészkemet, úgyhogy örültem magamnak, hogy kórházba kerültem és hetekig nem mentem suliba. Mikor megint suliba mentem, kérdezhették, hogy mi van velem, mi történt, de ez a csoda is 3 napig tartott, azóta ugyanúgy levegő vagyok.
Szóval tapasztalatból mondom, ha figyelnének is rád, sajnos nem biztos, hogy tartós lenne, ilyenek az emberek. Emiatt nem éri meg kárt tenni magadban. :(
17/L
6-osnak sajnos igaza van.
Az emberek önzőségükben nem figyelnek rád, arra aki talán a legtöbbet adná nekik!
Én tudom, hogy így van, értékes ember vagy, szakembert mindenképp keress fel, hasznodra válik majd.
Mindjárt írok privátot.
Millió példa van még, hogy a semmiből, hogyan lehet kitörni.
Paul Greengrass aki Hollywood legkeresettebb emberei között található, pedig azt az embert tinédzserként bedrogoztatták és rettentő mélyre süllyesztették majd végül kitört és még egyetemet is végzett, majd a világ egyik legjobb filmesévé lett!!
Oliver Stone-t úgy gyűlölték a szülei, hogy belekényszerítették, hogy menjen katonának Vietnamban.
Ott úgy összeroppant, hogy örökre megszakadt a kapcsolat a szüleivel és 6 évig egy vörösre festett szobában élt és írt mindenféle dolgot.
De végül győztesen jött ki és még hogyan!!!
Boldogok mind, az ÖNAKARAT CSODÁKRA képes!
A kutya húgyos matracra emlékezni se fogsz.
1 éven belül úgyis odamész ahova akarsz!
Vár rád a világ, bejárhatod.
Én is ezt fogom tenni, ma rájöttem.
Nem fogok egy csajra se várni a padon meg egyebek.
Legyőzöm ezeket a démonokat és naggyá leszek, elhiszem nehéz.
Én jó körülmények között vagyok, mégis gyenge egy csomó dologban.
Én képes vagyok azt is elüldözni aki szeret.
Jóval gyengébb vagyok nálad hidd el.
De egyfajta keserűség mindig marad majd benned.
Rettentő mélyek az általam felsorolt emberek filmjei, a teljes elszigeteltség, magára hagyottság érzetét tökéletes adják át.
Én sose lennék képes ilyet forgatni, én a vígjátékok szintjén állok lelkileg, de ha te ezt a borzalmas sorsot amit most átélsz úgy kamatoztatod, ahogy a felsoroltjaim vagy bármi más hasznos módon akkor nagyobb szüksége van a világnak RÁD mint hinnéd !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!