Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek patrícius ízléssel rendelkező lányok?
Sajnos ismerkedési kísérleteim során folyamatosan abba a problémába futottam bele, hogy minden újonnan megismert leányzó iszonyatos plebejus ízléssel rendelkezett, legyen szó akármilyen típusú narratív médiumról.
Az érdekelne, hogy vannak-e patrícius ízléssel rendelkező tizenéves lányok, vagy ez csak később alakulhat ki?
Nem kérdező, ez nem később alakul ki. Patriciusnak születni kell 😎😌😏
Mi ez a kérdés most őszintén... akkora troll 😂
Nem tudom, hogy igazi-e a kérdés, vagy sem a tartalmára tekintve, de lány létemre nekem is nehezemre esik komoly, férfias, magas intelligencia hányadossal rendelkező férfit vagy fiút találni.
A mai világban, a mi generációnkban kialakult a 'sorozatgyártott' élőlények (direkt nem embert írtam) populációja. Már csak kevesen maradtunk akik hűek a normális emberi lét alapelveihez, illemeihez.
Mivel gazdag családból származom, azt feltételezem magamról hogy patrícius ízléssel rendelkezem. Komolyzenét hallgatok, kiválóan teljesítek tanulmányaimban, sokszor azon kapom magam, hogy elveszek az irodalom gyönyörű relytelmeiben. Három különböző hangszeren tudok játszani és szólóénekesként is kiemelt tehetséggel rendelkezem. Az öltözködésem egyszerű, letisztult.
Ha a kedves kérdezőnek megfelelnek tulajdonságaim, kérem vegye fel velem a kapcsolatot privát üzenet formájában.
Üdvözletem: Gréta
#16: Ez a szívhez szóló üzenet majdnem megérintett, viszont szúrta a szememet, hogy a rejtelmeiben szót „relytelmeiben”-nek írtad.
Szép próbálkozás plebek, de ennél több kell ahhoz, hogy tőrbe csaljatok!
>>19
Csak a falunapi hardcore pop.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!