Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek patrícius ízléssel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek patrícius ízléssel rendelkező lányok?

Figyelt kérdés

Sajnos ismerkedési kísérleteim során folyamatosan abba a problémába futottam bele, hogy minden újonnan megismert leányzó iszonyatos plebejus ízléssel rendelkezett, legyen szó akármilyen típusú narratív médiumról.

Az érdekelne, hogy vannak-e patrícius ízléssel rendelkező tizenéves lányok, vagy ez csak később alakulhat ki?

2017. jún. 25. 21:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan milyen ízlése kell, hogy legyen álmaid hölgyének? Irodalomban, zenében, stb.?
2017. jún. 26. 08:04
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Hol élsz te szatyor? kiégtem este ezen XDDD
2017. jún. 26. 12:32
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ebbe a problémába én is folyton belefutok. Ma már nincsenek olyan lányok, akikkel békésen, kettesben meg lehet inni egy amfora bort, vagy pihenni egyet a tepidáriumban. Gladiátorviadalt nem akarnak nézni, mert "fú de véres már", és ha elviszem őket tógát venni, akkor folyton csak az van, hogy "jaj de kövérnek nézek ki benne".
2017. jún. 26. 15:51
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Élem a problémát, én is igen nehezen találok ilyet. Illetve sikerült már 2, az enyémhez hasonló (nem pleb) zenei ízléssel rendelkező lányt találnom, de egyik sem lakik 200 km-nél közelebb.
2017. jún. 26. 16:35
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem kérdező, ez nem később alakul ki. Patriciusnak születni kell 😎😌😏

Mi ez a kérdés most őszintén... akkora troll 😂

2017. jún. 26. 22:10
 16/21 anonim ***** válasza:
64%

Nem tudom, hogy igazi-e a kérdés, vagy sem a tartalmára tekintve, de lány létemre nekem is nehezemre esik komoly, férfias, magas intelligencia hányadossal rendelkező férfit vagy fiút találni.

A mai világban, a mi generációnkban kialakult a 'sorozatgyártott' élőlények (direkt nem embert írtam) populációja. Már csak kevesen maradtunk akik hűek a normális emberi lét alapelveihez, illemeihez.

Mivel gazdag családból származom, azt feltételezem magamról hogy patrícius ízléssel rendelkezem. Komolyzenét hallgatok, kiválóan teljesítek tanulmányaimban, sokszor azon kapom magam, hogy elveszek az irodalom gyönyörű relytelmeiben. Három különböző hangszeren tudok játszani és szólóénekesként is kiemelt tehetséggel rendelkezem. Az öltözködésem egyszerű, letisztult.

Ha a kedves kérdezőnek megfelelnek tulajdonságaim, kérem vegye fel velem a kapcsolatot privát üzenet formájában.

Üdvözletem: Gréta

2017. júl. 16. 10:59
 17/21 A kérdező kommentje:

#16: Ez a szívhez szóló üzenet majdnem megérintett, viszont szúrta a szememet, hogy a rejtelmeiben szót „relytelmeiben”-nek írtad.

Szép próbálkozás plebek, de ennél több kell ahhoz, hogy tőrbe csaljatok!

2017. júl. 16. 23:24
 18/21 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, én csak kíváncsi vagyok. Mi tekintesz patrícius ízlésnek? Elég ha nem a mainstream hulladékot fogyasztja valaki? Vagy csak a klasszikus zene patrícius? Esetleg csak az internet egyes részein elég népszerűnek számító '80-as/'90-es évekbeli undergound együttesek? (pl. Neutral Milk Hotel, My Bloody Valentine, Microphones, Slowdive, hasonlók) Vagy katolikus black metal?
2017. júl. 17. 10:43
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
SÁTÁNISTA BLACK METAL!!!
2017. júl. 23. 21:00
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

>>19

Csak a falunapi hardcore pop.

2017. júl. 24. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!