Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok. Szamit ha egy fiu magas es jokepu ismerkedes teren?
Figyelt kérdés
En ezvagyok es ugyvettem eszre h semennyire nem is szamit. Sosem kaptam dicseretet a lanyoktol es ez zavar mert azthittem hogy ez bejon de mindog egyedul vagyok es mindig csak a torpekkel maszkaltok miert:(2017. jún. 25. 09:49
11/15 anonim válasza:
Na ilyen agressziv, lenézö.stilussal értem, miért nincsen senkid. Kéne a francnak egy ekkora taho, akinek a szája nagy, de egy edzett "törpe" fél perc alatt leveri.
28n
12/15 A kérdező kommentje:
192 90 kg vok :)
2017. jún. 26. 10:11
13/15 A kérdező kommentje:
Na ne szajaljal mar a kerdesre valaszolj jolvan? Torpikek max almukban vernenek le. Honnan veszed h nincs senkim te idiota van de csak ritkan ket kulon fogalom. Te se kellenel inkabb tarst egy papucs torpet ahogy most liba
2017. jún. 26. 16:07
14/15 anonim válasza:
Elképesztően sötét és primitív vagy, nem meglepő, hogy egyetlen lányt sem érdekelsz. Állon térdelgetés helyett inkább az analfabetizmusoddal kezdjél valamit. Nőre neked nincs szükséged, ez szerencsére kölcsönös, és a stílusodból ítélve ez így is marad.
15/15 A kérdező kommentje:
Te pedig magadbol indulj ki utana sertegess masokat, kulonben is mit kotozkodsz itt az elobb leirtam h csak vicc volt nemcsinaltam meg es nemisfogok allonterdelni senkit, a lenyeg h pozitiv valaszok is jottek koszi. :d
2017. júl. 3. 00:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!